Digjitalizim, menjëherë! TELEKOMI DHE KËSHILLI PËR TEKNOLOGJI TË AVANCUARA PRANË ODËS EKONOMIKE TË MAQEDONISË SË VERIUT ORGANIZOJNË NJË SERI TË RE TË "WEBINAR-ËVE"

Si ta përmirësoni biznesin tuaj menjëherë?

Pse të merrni pjesë në një nga webinarët tanë?

20% zbritje për të gjitha shërbimet digjitale që do të prezantohen;
Lojë shpërblyese për pjesëmarrësit;
Le të dëgjojmë histori suksesi nga kompani që tashmë përdorin shërbime digjitale.

Për të marrë pjesë, ju lutemi regjistroheni në lidhjet e mëposhtme:

1. Digjitalizimi në shitjen me pakicë,
24.2.2022 ora 11:00

Regjistroheni

Digjitalizimi në prodhim dhe ndërtim,
3.3.2022 ora 11:00

Regjistroheni

Digjitalizimi në sektorin financiar,
10.3.2022 ora 11:00

Regjistroheni
Verzioni desktop