VoLTE (Voice over LTE)
PËR RRJET CELULAR EDHE MË CILËSOR (MË TË MIRË)

Me shërbimin VoLTE (Voice over LTE) thirrjet tuaja vendosen përmes rrjetit 4G (LTE).

Teknologjia LTE mundëson shpejtësi shumë të mëdha për transferimin e të dhënave, por nuk është përdorur deri më tash për biseda celulare – smartfonët automatikisht kalojnë në rrjetin 3G. Me shërbimin VoLTE, bisedat celulare në rrjetin e Telekomit realizohen përmes LTE, me çrast fitoni:

 1. Shpejtësi shumë të madhe të realizimit të thirrjes – nëse me rrjetin 3G thirrja realizohej për rreth 6 sekonda, me VoLTE janë të nevojshme 2 deri në 3 sekonda!
 2. Cilësi më të mirë të zërit, spektër më të gjerë të toneve dhe më pak zhurmë në prapavijë. Me VoLTE bashkëbiseduesi dëgjohet qartë, kurse komunikimi zhvillohet shpejt dhe lehtë
 3. Bisedoni derisa lundroni në rrjetin më të shpejtë 4G! Prej tash, mund të kërkoni në internet derisa bisedoni në telefon pa u reduktuar shpejtësia nga 4G në 3G.

Shërbimi VoLTE është në dispozicion pa kompenzim dhe nuk ndikon mbi çmimet e bisedave në parapagesën tuaj. Parakushti i vetëm për shfrytëzimin e tij është posedimi i smartfonit që mbështet këtë teknologji me softver të përditësuar.

Smartfonë që kanë në dispozicion teknologjinë VoLTE

Teknologjia VoLTE për momentin është në dispozicion në këto modele smartfonësh:

 • Samsung S9
 • Samsung S9+
 • Samsung Note9
 • Samsung S10e
 • Samsung S10
 • Samsung S10+
 • Samsung S10 Lite
 • Samsung S20
 • Samsung S20+
 • Samsung S20 Ultra
 • Samsung S20 FE
 • Samsung NOTE10
 • Samsung NOTE10+
 • Samsung NOTE20
 • Samsung NOTE20 Ultra
 • Samsung J6
 • Samsung J4+
 • Samsung A10
 • Samsung A20e
 • Samsung A21s
 • Samsung A12
 • Samsung A02
 • Samsung A03
 • Samsung A03S
 • Samsung Galaxy S21
 • Samsung Galaxy S21+
 • Samsung Galaxy S21 Ultra
 • Samsung Galaxy S21 FE 5G
 • Samsung A40
 • Samsung A41
 • Samsung A50
 • Samsung A51
 • Samsung A6
 • Samsung A7
 • Samsung A22
 • Samsung A32
 • Samsung A52
 • Samsung A52S
 • Samsung A70
 • Samsung A71
 • Samsung A13
 • Samsung A33
 • Samsung A53
 • Samsung A72
 • Samsung Galaxy S22
 • Samsung Galaxy S22+
 • Samsung Galaxy S22 Ultra
 • Samsung Galaxy Z Flip3
 • Samsung Galaxy Z Fold3
 • Samsung Galaxy Z Flip4
 • Samsung Galaxy Z Fold4
 • Huawei P30 PRO
 • Huawei P30
 • Huawei P30 Lite
 • Huawei P40
 • Huawei P40 Lite
 • Huawei P40 Pro
 • Huawei Mate 40 Pro
 • Huawei P Smart
 • Huawei P Smart 2021
 • Huawei P20
 • Huawei Y6p
 • Huawei Nova 8i
 • Huawei Nova 9 SE
 • Huawei Nova 9
 • Huawei P50 PRO
 • Xiaomi REDMI Note 8T (T8)
 • Xiaomi REDMI Note 9 Pro
 • Xiaomi MI Note 10 Lite
 • Xiaomi MI 10T Lite
 • Xiaomi MI 10T Pro
 • Xiaomi REDMI 9
 • Xiaomi REDMI Note 9
 • Xiaomi REDMI 9AT
 • Xiaomi REDMI Note 10
 • Xiaomi Mi 11 Lite 5G
 • Xiaomi 11 Lite 5G NE
 • Xiaomi REDMI NOTE 10 PRO
 • Xiaomi REDMI NOTE 10S
 • Xiaomi REDMI 9T
 • Xiaomi 11T
 • Xiaomi 11T Pro
 • Xiaomi REDMI Note 11
 • Xiaomi REDMI 10
 • Xiaomi REDMI Note 11 Pro 5G
 • Xiaomi 12
 • OnePlus Nord CE 5G
 • OnePlus Nord2 5G
 • OnePlus 9
 • OnePlus 9 Pro
 • Alcatel TCL 10L (T1)
 • Alcatel TCL 20L
 • Alcatel TCL 306
 • Alcatel 30.80
 • Alcatel 30.85
 • Alcatel 1S (2021)
 • Nokia 2.4 (2020)
 • Nokia 3.4 (2020)
 • Nokia 5.3
 • Nokia 6300 4G
 • Nokia G10
 • Motorola Moto E40
 • Motorola Edge 20 Lite
 • Motorola Moto G31
 • CAT B40
 • CAT S42
 • CAT S42 H+
 • CAT S52
 • CAT S62 Pro

Verzioni desktop