ЗАПОЗНАЈТЕ ЈА ГЕНЕРАЦИЈАТА Z:
ОНИЕ ШТО ЈА НОСАТ ИДНИНАТА СО НИВ

Светски популарната Били Ајлиш во партнерство со Телеком се здружи со шест други амбасадори на генерацијата Z, кои потекнуваат од различни средини и имаат најразлични интереси. Без оглед на тоа дали се работи за DJ-ство, дизајн на одржлива мода, креирање YouTube серијали, технолошки пронајдоци или користење онлајн алатки со цел социјален ангажман или подигање на свеста за климатските промени - овие предводници на генерацијата Z имаат заедничка цел: свет на еднакви можности како единствена визија за иднината.

Користејќи ja технологијата, генерацијата Z може да предводи клучни глобални движења, да се бори за еднакви можности на светско ниво, и да ги менува негативните перцепции за користењето на технологијата. Оваа генерација ја користи технологијата да направи нешто добро не само за себе туку и за целото општество.

Запознајте ја групата подолу и дознајте повеќе на #whatwedonext #штоќеправимеследно.

ТУКА СМЕ ЗА ОВАА ГЕНЕРАЦИЈА
И ЗА ОНА ШТО ТАА ЌЕ ГО НАПРАВИ СЛЕДНО

#WHATWEDONEXT

#ШТОЌЕПРАВИМЕСЛЕДНО

x
x

„Овој аспект од интернетот навистина ми помага да растам како личност, бидејќи знаењето многу лесно се споделува.“

Лео -21
Диџеј

„Сите ние имаме потенцијал да извршиме позитивно влијание на оваа планета и јас се надевам дека нашата генерација ќе ги искористи своите платформи за соработка и комуникација и дека на тој начин ќе направи промена.“

Били Ајлиш -
18 - музичар

x
x
x

SPEAK OUT

Започнете да го менувате светот!

Да бидеме дел од Z светот и иднината што ја гради оваа генерација!

Активирајте ја новата опција Speak Out и споделувајте ги неограничено вашите идеи, размислувања и ставови преку социјалните мрежи.

Активирајте ја опцијата Speak Out секој месец преку Telekom MK апликацијата, без дополнителен надомест и споделувајте онлајн неограничено без притоа да трошите од мобилниот интернет вклучен во претплатата.

Повеќе
Десктоп верзија