RRETH NESH

SI ËSHTË TË PUNONI TE NE?

Me ne do të punoni në projekte përmes të cilave do të lini gjurmë në shoqëri, duke investuar në zhvillimin profesional dhe personal, gjë që është e pashmangshme.

Me mbi 206,000 të punësuar në 34 vende, Makedonski Telekom, si pjesë e Grupit Deutsche Telecom, është një nga ofruesit kryesorë të telekomunikacionit në botë. Ne po krijojmë botën dixhitale të së ardhmes dhe po pasurojmë jetën e njerëzve. Ne vazhdimisht sfidojmë status quo-në, luftojmë për atë që besojmë dhe mësojmë së bashku.

Qëllimet tona strategjike synojnë përmirësimin e vazhdueshëm të rrjetit, ndjekjen e tendencave digjitale, ndërtimin e marrëdhënieve partneriteti me bizneset, mbrojtjen e mjedisit, por edhe për kënaqësinë e përdoruesve dhe punonjësve.

Puna jonë merr një pjesë të madhe të jetës. Pavarësisht nëse punojmë me kohë të pjesshme ose me orar të plotë, puna jonë na formon. Kjo është arsyeja pse është edhe më e rëndësishme për ne që të punojmë mirë: të jemi krijues, të punojmë me autonomi të madhe, të fokusohemi te rezultatet dhe përdoruesit, por edhe të argëtohemi gjatë punës.

Këtu do të mësoni se çfarë do të thotë të punosh për markën më të mirë në Europë.

KULTURA DHE VLERAT TONA
PËR KËTË JEMI TË PËRKUSHTUAR.

Ne jo vetëm që i ofrojmë shoqërisë infrastrukturën, por jemi një shoqërues i besueshëm në të gjitha situatat. Privatisht dhe profesionalisht. Gjithmonë dhe kudo. Thjeshtimi dhe pasurimi i jetëve të njerëzve në mënyrë të qëndrueshme - ky është misioni ynë.

Një punë e re mund t'ju ndryshojë jetën.
Zgjidhni një punë që ka rëndësi.

Nuk ka rëndësi se ku dhe kur punoni. Është e rëndësishme të bësh diçka që ka rëndësi dhe ne besojmë se secili prej jush mund ta çojë shoqërinë përpara. Kjo është arsyeja pse ne do të bëjmë gjithçka për ju, që të keni të gjitha mundësitë për ta bërë atë përmes një rrjeti që ofron mbështetje, teknologji të lartë, një mjedis të ri pune dhe liri për të punuar në mënyrë autonome. Ne investojmë dhe ju mbështesim në zhvillimin tuaj personal dhe profesional, në mënyrë që të lini gjurmë në shoqëri.

A jeni dikush që pa u lodhur dhe vazhdimisht dëshiron ta çojë shoqërinë përpara? Kush ka pasion për atë që bën, dëshiron të mësojë vazhdimisht aftësi të reja dhe të ndërtojë një rrjet që mund të ndryshojë gjithçka?

Bëhuni pjesë e ekipit tonë.

Ne jetojmë me përgjegjësi

Për shoqërinë tonë, për klimën, për përdoruesit tanë dhe për punonjësit tanë. Ne duam të jemi një pionier në qëndrueshmëri. Ne jemi të përkushtuar të veprojmë me përgjegjësi përgjatë gjithë zinxhirit tonë të vlerës dhe të luajmë një rol të rëndësishëm në zgjidhjen e sfidave të sotme mjedisore, ekonomike dhe sociale.

PARIMET TONA UDHËZUESE

Parimet tona udhëzuese ofrojnë një bazë për bashkëpunim me përdoruesit tanë, të gjitha palët e interesuara dhe shoqërinë.
Të gjithë punonjësit e Makedonski Telekom janë të përkushtuar që t'i jetësojnë vlerat dhe kjo ju përfshin edhe ju!

Mahnitni përdoruesit tanë

Ne jemi një kompani e provuar që i ndihmon përdoruesit tanë të arrijnë qëllimet e tyre - përmes përvojave të thjeshta dhe inovative të përqendruara te përdoruesit.

Kryeni punën

Ne jemi të orientuar drejt sipërmarrësisë dhe zgjidhjeve – kjo është ajo që na bën më të mirë se konkurrenca.

Silluni me respekt dhe integritet

Të udhëhiqemi gjithmonë nga ajo që mendojmë se është e drejtë dhe e drejtë, brenda dhe jashtë organizatës sonë.

Shumë mendime - një vendim

Ne jemi një ekip. Ne sfidojmë njëri-tjetrin dhe inkurajojmë njëri-tjetrin për të marrë vendimin më të mirë.

Unë jam T - llogarisni tek unë

Ne jemi krenar që jemi Telekom. Ne punojmë me pasion, me përgjegjësi dhe përkushtim - besimi do të thotë shumë për ne.

Jini kureshtar dhe zhvilloni veten

Jemi kureshtarë dhe mësojmë vazhdimisht. Në këtë mënyrë ne do të rritemi dhe zhvillohemi si individë dhe si organizatë.

ÇFARË OFROJMË

Ne jemi të gjithë të veçantë dhe kemi nevoja individuale. Ato ndryshojnë gjatë gjithë jetës dhe përfitimet e ofruara nga kompania mbështesin çdo nevojë dhe fazë të jetës.

Në Makedonski Telekom, ne vazhdimisht punojmë për të ofruar një paketë të jashtëzakonshme të përfitimeve dhe beneficioneve për punonjësit tanë. Përfitimet tona janë zhvilluar me kujdes për të mbuluar aspekte të ndryshme dhe për t'ju lejuar të formoni karrierën dhe stilin e jetës tuaj sipas nevojave tuaja. Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë gjithçka që ju nevojitet për të përparuar dhe për të dhënë më të mirën tuaj çdo ditë.

ËSHTË E DOBISHME TË DINI PËR NE

3 muaj - kohëzgjatja mesatare e procesit të përzgjedhjes brenda kompanisë

NNe u ofrojmë/dërgojmë përgjigje të gjithë kandidatëve kur aplikojnë në një konkurs

Ne kryejmë një anketë të kënaqësisë së punonjësve

CSR - ne marrim pjesë në projekte me përgjegjësi shoqërore

Ne mbështesim punësimin e personave me aftësi të kufizuara

Ne mbështesim diversitetin

Ne dhurojmë fonde për qëllime humanitare

HAPËSIRAT (AMBIENTET) TONA TË PUNËS

Ne i kalojmë orët tona të punës në një atmosferë që frymëzon dhe inkurajon shoqërimin dhe shkëmbimin e ideve dhe përvojave.
Ne sigurohemi që punonjësit tanë të kenë të gjitha privilegjet dhe të punojnë në një mjedis të këndshëm dhe të shëndetshëm.

offices
Verzioni desktop