Aplikacionet mobile

Telekom MK

Aplikacioni Telekom MK ju ofron numër të madh shërbimesh dhe përfitimesh për menaxhimin me Telekom pripejd ose postpejd linjën tuaj.

më shumë

Sea Hero Quest

Që të ju ndihmojmë shkencëtarëve që të gjejnë barin për demencën, e krijuam Sea Hero Quest – një lojë krejtësisht të ndryshme për celularë/mobil.

më shumë

IDIVIDI horoskop

IDIVIDI horoskop është aplikacion që ju siguron informacione për horoskopin dhe bioritmin.

më shumë

IDIVIDI fjalor

IDIVIDI fjalor është aplikacion i cili ju siguron fjalor dykahësh shumëgjuhësor si dhe leksikon të fjalëve të huaja dhe interpretim të tyre në maqedonisht.

më shumë

Smartfon test

Aplikacioni Smartfon test do ju ndihmojë mbi problemet me smartfonin tuaj. Testoni aparatin tuaj dhe pranoni rezultatet nga kontrollet.

më shumë

Price Hero

Me aplikacionin Price Hero do të merrni informacione për ofertën më të mirë të parapagimit, specifikimeve teknike, çmimit të pajisjes, normës së kësteve dhe rishikim të pajisjeve të ngjashme në të gjitha ngjyrat e disponueshme në Makedonski Telekom.

më shumë

MaxTV GO

Me MaxTV GO mund të ndiqni televizionin më të mirë në Maqedoni nga kudo dhe përmes cilësdo pajisje me internet - smartfon, tablet ose kompjutor.

më shumë

Sea Hero Quest VR

Luajeni lojën e parë RV në botë në të cilën secili mund tu ndihmojë shkencëtarëve në luftën kundër demencës!

më shumë

Ora magjike

Aplikacioni mobil Ora magjike është solucion origjinal dixhital i cili familjes do i jep këshilla për kohë kualitative të kaluar me më të afërmit.

më shumë

Libri i artë

Aplikacioni mundëson kërkim gjeo-lokalizues të ndërmarrjeve dhe personave tjerë juridikë në të dhënat në Libri i artë.

më shumë

Telekom AR

Me aplikacionin Telekom AR bëhuni ndër të parët që do ta shijojnë magjinë e teknologjisë së re Augmented Reality.

më shumë

Libri me emra telefonik

Libri me emra telefonik nga Makedonski Telekom mundëson kërkim në bazë të më shumë kritereve

më shumë

Pres@Mobile

Pres@Mobile është aplikacion që ju siguron qasje të thjeshtë dhe të shpejtë deri te informacionet më të reja nga fusha e Lajmeve, Argëtimit dhe Sportit.

më shumë

The Lenz

Aplikacioni më i ri i Telekom Electronic Beats – dritare drejt një dimensioni të ri të muzikës së Gorillaz.

më shumë

Posta folëse vizuele

Porositë tuaja folëse drejtpërdrejtë në aparatin tuaj telefonik.

më shumë
Verzioni desktop