THIRRJET NDATIONRKOMBTARE

Për biseda nga Maqedonia drejt vendeve të huaja çmimet ndryshojnë varësisht nga zona ku thirrni dhe modeli tarifor që e shfrytëzoni. Për modelet tarifore Business dhe Magenta 1 Business çmimet janë këto:

  • Çmime pa TVSH
  • Çmimet me TVSH
Zona Çmimi/min
Fqinjësia 20 den.23,60 den.
Ballkan 30 den.35,40 den.
Evropë 40 den.47,20 den.
Botë 50 den.59,00 den.

Çmimet vlejnë për thirrjet drejt rrjetave fikse dhe mobile.

Rradhitja e shteteve sipas zonave

Fqinjësia:

Bullgaria, Greqia, Shqipëria, Serbia, Kosova.

Ballkan:

Sllovenia, Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Turqia, Romania

Evropë:

Austria, Bjellorusia, Qipro, Republika Çeke, Danimarka, Finlanda, Franca, Gjermania, Irlanda, Italia, Letonia, Lihtenshtajni, Luksemburgu, Malta, Moldavia, Norvegjia, Polonia, Portugalia, Rusia, San Marino, Sllovakia, Spanja, Suedia, Zvicra, Ukraina, Belgjika, Estonia, Britania e Madhe, Gibraltar, Faroe Islands, Holanda, Andorra, Hungaria, Islanda

Botë:

Ishujt e Virgjër, Angola, Bahamas, Bolivia, Benin, Bangladesh, British Virgin Islands, Brunei, Burkina Faso, Republika e Afrikës Qendrore, Kolumbia, Kongo, Kosta Rika, Republika Dominikane, Ekuador, El salvador, Gabon, Gambia, Gana, Guam, Guatemala, Guinea, Honduras, Indonezia, Irani, Iraku, Bregu i Fildishtë, Jordania, Kenia, Kirgistan, Liban, Libi, Madagaskar, Malavi, Malajzia, Maldives, Mali, Mauritania, Mauritius, Maroku, Nicaragua, Mozambik, Niger, Nigeria, Onami, Panama, Paraguaj, Peru, Filipinet, Arabia Republic, Singapori, Afrika e Jugut, Korea e Jugut, Sri Lanka, Sudan, Siri, Tajvan, Taxhikistan, Tajlandë, Tunizi, Turkmenistan, Uganda, Emiratet e Bashkuara Arabe, Uruguaj, Uzbekistan, Venezuela, Jemen, Zambia, Zimbabve, Anguilla, Antigba dhe Barbuda, Aruba, Azerbajxhani, Barbados, Belize, Bermuda, Bhutan, Botsvana, Burundi, Kamboxhia, Kamerun, Cape Verde, Cayman Verde, Çad, Kuba, Xhibuti, Guinea Ekuatoriale, Eritrea, Etiopi, French Polynesia, Grenada, Jamaica, Laos, Lesotho, Mongolia, Namibia, Pakistan, Katar, Ruanda, Saint Kitts dhe Nevis, Senegal, Seychelles, Sierra Leone, St. Lucia, Saint Pierre dhe Miquelon, Saint Vincent e Grenadinet, Swaziland, Tanzania, Togo, Trinidad dhe Tobago, Vietnam, Zaire, Afganistani, American Samoa, Antilles, Ascension, Australian, Ishujt Falkland, Fixhi, French Guiana, Greenland, Guinea Bissau , Guyana, Haiti, Liberia, Macau, Ishujt Marshall, Martinique, Mayotte, Montserrat, Myanmar, Nepal, Kaledonia e re, North Oreja, Palau, Reunion, Saint Helena, Somalia, Suriname, Tonga, Turks Islands, Western Samoa, Cook Islands, Diego Garcia, Timori Lindor, Kiribati, Micronesia, Nauru, Nue, Papa New Guinea, Saint Tome dhe Principe, Ishujt Solomon, Tokelau, Tuvalu, Vanuatu, Wallis dhe Fortuna, Algjeria, Argjentina, Australia, Brazili, Kili, Kina, Egjipti, Armenia, Gjeorgjia, Hong Kong, Indi, Japoni, Kazakistan, Kuvajt, Mexico, Zelanda e re, Porto Riko, SHBA, Kanada, Izrael.

Pako për biseda ndërkombëtare


Që ti reduktoni shpenzimet tuaja, aktivizoni pako mujore me biseda të përfshira ose, pako mujore me të cilën do të fitoni 30% zbritje të çmimeve drejt vendeve të huaja, të vlefshme për modelin tuaj tarifor.

Pakot aktivizohen duke u lajmëruar në 120, përmes agjentit shitës ose në ndonjë prej shitoreve të Telekom-it.


PAKO ME BISEDA TË PËRFSHIRA DREJT VENDEVE TË HUAJA

  • Çmime pa TVSH
  • Çmimet me TVSH
  Pako biseda ndërkombëtare - 50 Pako biseda ndërkombëtare - 100 Pako biseda ndërkombëtare - 200
Çmimi pakos 499 den.589 den. 799 den.943 den. 1.199 den.1.415 den.
Minuta të përfshira në pako 50 min. 100 min. 200 min.

PAKO PËR ZBRITJE TË BISEDAVE ME VENDET E HUAJA

  • Çmime pa TVSH
  • Çmimet me TVSH
  Pako për 30% zbritje të çmimeve
Parapagesa mujore 150 den.177 den.

Zbritja vlen për thirrjet drejt Evropës, SHBA-ve, Australisë dhe Kanadasë.