CINEMAX DHE CINEMAX 2:
NGA EKSPERTËT E FILMAVE,
PËR FANSAT
E FILMAVE.

149
denarë muaj

Me kanalet Сinemax shijoni përzgjedhjen e shkëlqyeshme të filmave me cilësi kulmore në të gjitha zhanret!

541

Cinemax është kanal mejnstrim, që ofron tituj amerikanë dhe botërorë, Cinemax produksion origjinal dhe seri të reja amerikane, si dhe drama dhe komedi dinamike, por gjithashtu edhe filma nga zhanret e tjera: aksion, aventurë, krimi, horor, fantazi dhe fantastikë shkencore. Çdo ditë e javës është dedikuar për një lloj të caktuar të përmbajtjeve. E diela është e rezervuar për premierat e mëdha. Të shtuneve shfaqen programet origjinale Cinemax dhe seritë e reja. E premteja është dedikuar në zgjedhjen e veprave ikonike dhe filmave horor, kurse e mërkurja fokusohet në drama dhe triler.

542

Cinemax 2, kanal artistik, ofron zgjedhje të filmave të shkëlqyeshëm të studimeve të pavarura evropiane dhe botërore. Ndër to janë fituesit e shpërblimeve, favoritet e festivaleve, filmave të njohura nga kritika dhe seritë kulte nga të gjithë anët e botës. Drama emocionuese dhe inspirative dhe filma romantike me detaje të përpunuara, të fokusuara në përralla, personalitete dhe raporte njerëzore.

Aktivizimi i pakos

Kanalet Cinemax janë në dispozicion falas për Magenta 1 М dhe pakot L.
Aktivizimi bëhet me anë të telekomandës nëpërmjet Menysë >TV pako, nëpërmjet veb faqes Telekomi Im, me thirrje në Kontakt qendrën në 122 ose në shitoret e Telekomit.

Verzioni desktop