Mjete e-transportuese
Njihuni me qytetin në mënyrë të ndryshme

Mjete të vetme që ofrojnë stil autentik gjatë transportit! Gjeni rrugën tuaj në trafikun e qytetit përmes lirisë ultimative të lëvizjes që e ofrojnë, duke pasuruar çdo relacion me kënaqësi të papërsëritshme.

Drift W1

Ridefinim i gjendjes cool

Mjeti juaj i preferuar për transport dhe argëtim – sapo është bërë edhe më cool! Е-skate është trend i ri që do të thotë më shumë se sa ngasje: stil i jetës, dinamikë, shoqërim dhe mendje të hapur. Skate-imi definitivisht është përsëri në modë: në formë bashkëkohore dhe me pamje të re për argëtim kulmor.

Karakteristikat kryesore teknike

  • Dizajn unik
  • I lehtë për bartje
  • Mbrojtës nga goma për qëndrueshmëri më të madhe
  • Ndriçim ambiental sipas zgjedhjes suaj

Motori

37,5 W

Kohëzgjatja e ngasjes

45 minuta

Shpejtësia maksimale

12 km/h

Ngarkesa maksimale e lejuar

prej 10 deri në 100 Kg

Këndi maksimal i ngjitjes

10 shkallë

Bateria

44,4 Wh

Gomat

8,5”, goma të plota që nuk fryhen

Rezistenca ndaj ujit

IP54 pjesa kryesore bateria IPx6

Shfaq më shumë

One S2

Revolucion i rrotës -
Aspekt i ri i zbulimit të vjetër

Platformë stabile për ndryshim të skajshëm gjatë përditshmërisë! Vlerë e papërsëritshme për njerëzit për të cilët pasiviteti është një opsion. Praktik, i shpejtë, intuitiv, One S2 ofron freski unike në rrjedhat e trafikut dhe revolucion në dinamikën e peizazheve urbane.

Karakteristikat kryesore teknike

  • Procesor të fuqishëm
  • Mundësi për konfigurim stili dhe personalizim
  • Aplikacion për vëzhgim, mirëmbajtje dhe mbrojtje nga vjedhësit
  • Karikim super të shpejtë të baterisë

Motori

500 W

Distanca maksimale

30 km ( pesha 70кг, temperatura 25 shkallë dhe 15km/h

Shpejtësia maksimale

24km/h (në mënyrë elektronike e kufizuar sipas standardeve të BE-së)

Ngarkesa maksimale e lejuar

120 Kg

Këndi maksimal i ngjitjes

15 shkallë

Rezistenca ndaj ujit

IP54

Bateria

310 Wh

Ekrani Led

opsion bluetooth për lidhje

Gomat

14”

Shfaq më shumë
pageArea reserved, leave empty!!!