Е – BIÇIKLETA
MËNYRË MË E MIRË, MË NDRYSHE DHE MË EKONOMIKE E NGASJES

Shmangni kaosin në qytet dhe rrëmujën në trafik me biçikletat më të reja elektrike! Ekonomike, të shpejta, të lehta dhe praktike – thjesht kënaquni në ngasje.

Xplorer ebike silver line 26"

A jeni të lodhur nga rrëmuja në trafik? Kërkoni ngasje të lehtë dhe të rehatshme? Biçikleta elektrike Xplorer City Silver Line është zgjedhja më e mirë për ju!

Garancioni 12 muaj / 6 muaj të motorit, Bateria dhe elektronika
Madhësia e rrotave: 26 inç (CST City Classic)
Motori: 36V - 250W
Bateria: Bateri litiumi 36V -13AH - 468 Wh
Koha e karikimit 6 orë
Marshi: Shimano, Tourney (6 shpejtësi)
Frenat: Tektro V-Brake
Shpejtësia në km/h: 25 km/h (e kufizuar sipas normave të BE-së)
Asistimi elektrik 5 shpejtësi
Distanca e parashikuar për ngasje me një karikim: nga 55 deri në 65 km
Korniza: 19 inç (alumin)
Ekran për shpenzimin e baterisë dhe shkalla e shpejtësisë së motorit
Drita - para dhe mbrapa
Certifikatat: CE dhe RoHS
Bateri me çelës dhe mund të karikohet edhe pa biçikletën
Pedal Assistant System (PAS)
Suspenzion i përparëm
Amortizues
Më shumë

Xplorer ebike silver line 28"

A jeni të lodhur nga rrëmuja në trafik? Kërkoni ngasje të lehtë dhe të rehatshme? Biçikleta elektrike Xplorer City Silver Line është zgjedhja më e mirë për ju!

Garancioni: 12 muaj / 6 muaj për motorin, Bateria dhe elektronika
Madhësia e rrotave: 28 inç (CST City Classic)
Motori: 36V - 250W
Bateria: Bateri litiumi 36V -13AH - 468 Wh
Koha e karikimit: 6 orë
Marshi: Shimano, Tourney (6 shpejtësi)
Frenat: Tektro V-Brake
Shpejtësia në km/h: 25 km/h (e kufizuar sipas normave të BE-së)
Asistimi elektrik: 5 shpejtësi
Distanca e parashikuar për ngasje me një karikim: nga 55 deri në 65 km
Korniza: 20 inç (alumin)
Ekran për shpenzimin e baterisë dhe shkalla e shpejtësisë së motorit
Drita - para dhe mbrapa
Certifikatat: CE dhe RoHS
Bateri me çelës dhe mund të karikohet edhe pa biçikletën
Pedal Assistant System (PAS)
Suspenzion i përparëm
Amortizues
Më shumë

Xplorer ebike silver line lady 28"

Kjo biçikletë elektrike për gra ka motor prej 250W dhe zhvillon shpejtësi maksimale prej 25 kilometra në orë. Falë rrotave 28 inç, ngasja është stabile dhe e rehatshme. Për siguri, këtu janë frenat cilësorë Tektro.

Garancioni 12 muaj / 6 muaj për motorin, Bateria dhe elektronika
Madhësia e rrotave: 28 inç (CST City Classic)
Motori: 36V - 250W
Bateria: Bateri litiumi 36V -13AH - 468 Wh
Koha e karikimit: 6 orë
Marshi: Shimano, Tourney (6 shpejtësi)
Frenat: Tektro V-Brake
Shpejtësia në km/h: 25 km/h (e kufizuar sipas normave të BE-së)
Asistimi elektrik: 5 shpejtësi
Distanca e parashikuar për ngasje me një karikim: nga 55 deri në 65 km
Korniza: 18 inç (alumin)
Ekran për shpenzimin e baterisë dhe shkalla e shpejtësisë së motorit
Drita - para dhe mbrapa
Certifikatat: CE dhe RoHS
Bateri me çelës dhe mund të karikohet edhe pa biçikletën
Pedal Assistant System (PAS)
Suspenzion i përparëm
Amortizues
Më shumë

Xplorer ebike City Vibe 20"

Nëse dëshironi të shmangni kaosin në qytet dhe rrëmujën në trafik, atëherë biçikleta elektrike Xplorer City Vibe është zgjedhja e vërtetë për ju! Kjo biçikletë është e përshtatshme për ngasje në qytet, kurse për shkak të peshës së saj – jashtëzakonisht i lehtë dhe i rehatshëm për transport.

Garancioni 12 muaj / 6 muaj për motorin, Bateria dhe elektronika
Madhësia e rrotave: 20 inç
Motori: 36V - 250W
Bateria: Bateri litiumi 36V -13AH - 468 Wh
Koha e karikimit: 6 orë
Marshi: Shimano, Tourney (7 shpejtësi)
Frenat: Tektro V-Brake
Shpejtësia në km/h: 25 km/h (e kufizuar sipas normave të BE-së)
Assistimi i motorit: 5 shpejtësi
Distanca e parashikuar për ngasje me një karikim: nga 50 deri në 55 km
Korniza: 20 inç (alumin)
Ekrani për shpenzimin e baterisë, shkalla e shpejtësisë së motorit dhe matja e kilometrazhit ditor me shpejtësinë e lëvizjes
Drita - para dhe mbrapa
Certifikatat: CE dhe RoHS
Bateri me çelës dhe mund të karikohet edhe pa biçikletën
Pedal Assistant System (PAS)
Më shumë