За сите драма
кралици и кралеви
Epic Drama пакет

Epic Drama во MaxTV Видеотека

Epic Drama е пакет вклучен во видеотеката, со голем избор на серии! Гледајте драми според класична литература, криминал и мистерија, политика и моќ или пак, фантазија.

Пакетот веќе е вклучен за сите нови и постојни Magenta 1 M и L корисници.

Не чекајте да ви раскажуваат, бидете први кои ќе ги откријат сочните детали од омилените серии!

Користење на пакетот

Epic Drama пакетот е достапен бесплатно за Magenta 1 М и L пакетите.

Пристапувањето се врши со далечинскиот управувач преку Мени >Видеотека>ТВ пакети>Epic Drama

Десктоп верзија