Për të gjithë drama
mbretëreshat dhe
mbretërit
Paketi epic drama

Epic Drama në Videotekën MaxTV

Epic Drama është pako e përfshirë në videotekë, me zgjedhje të madhe serialesh! Shikoni dramat sipas letërsisë klasike, krime dhe misterie, politikë dhe fuqi ose fantazi.

Pakoja tashmë është e përfshirë për të fjithë abonentët e rinj dhe ata ekzistues në Magenta 1 M dhe L.

Mos prisni t’ju rrëfejnë, bëhuni të parët që do ti zbulojnë detajet interesante të serialeve të preferuara!

Përdorimi i pakos

Pakoja Epic Drama është në dispozicion falas për pakot Magenta 1 М dhe L.

Qasja bëhet me anë të telekomandës përmes Meny >Videoteka>TV pako >Epic Drama

Verzioni desktop