Family share

SHPËRNDANI INTERNET NË MAGENTA 1
ME TELEKOM MK APLIKACIONIN

Me Family Share në Magenta 1, anëtarët e familjes që janë përdorues të shërbimeve celulare M në Magenta 1 dhe shërbimet celulare L në Magenta 1 mund ta ndajnë internetin e tyre celular me anëtarët e tjerë në tarifat e njëjta. Shërbimi është promovues dhe i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e shërbimeve celulare M dhe L në Magenta 1.

Me opcionin Family Share, ju mund të ndani internetin tuaj celular ndërmjet veti, numër i pakufizuar u përcjell gjatë muajit. Interneti i përbashkët është i disponueshëm deri në fund të muajit.

E gjitha që ju duhet të bëni është të shkarkoni Telekom MK në:

SI TË NDANI INTERNET?

Ndarja e internetit me të afërmit është e thjeshtë dhe e shpejtë me aplikacionin e ri Telekom MK. Shikoni videon dhe mësoni se si të ndani.

ZGJIDHNI INTERNET
NË FAQEN KRYESORE TË TELEKOM MK DHE NDANI

1.

Zgjidhni opcionin Shpërndaj në aplikacionin Telekom MK

2.

Zgjidhni numrin në të cilin dëshironi të ndani internetin

3.

Zgjidhni shumën e internetit që dëshironi të ndani