Gaming Booster

За вистинско gaming доживување
Активирај преки Телеком Мк Апп

Luani lojëra në internet të ngadaltë me jitter dhe latencë të lartë?
Mjaft më!

Keni nevojë për një paketë interneti të përsosur për lojëra, në mënyrë që të mos shqetësoheni më për ndonjë pengesë. Në vend që të shqetësoheni për çështje teknike, përqendrohuni në strategjinë tuaj, përmirësoni aftësitë tuaja dhe luani si një profesionist i vërtetë.

Njihuni me paketat Gaming booster nga Telekomi, të disponueshme vetëm në rrjetin optik më superior në Maqedoni!

Çfarë janë paketat Gaming booster?

Të krijuara në bashkëpunim me lojtarët, paketat Gaming booster përmbajnë më të mirën e rrjetit tonë për një përvojë të përsosur lojërash:

  1. Shpejtësi superiore të garantuara
  2. Adresë IP ngjitëse që mbetet e pandryshuar gjatë gjithë periudhës midis rinisjes së pajisjes
  3. Stabilitet i jashtëzakonshëm dmth. jitter minimal
  4. Latencë minimale (ping&lag)

Telekom Gaming Booster

1. Autostrada juaj personale

Nuk mjafton vetëm shpejtësia, dhe çdo lojtar serioz e di këtë. Me paketat Gaming booster të Telekom-it, ju merrni internetin me përparësi, dhe rrjedhimisht një korsi të veçantë në "autostradën tonë të internetit" me shpejtësi prej të paktën 300 mbps. Thuani lamtumirë pengesave dhe kohërave joproduktive - luani pa shqetësime në rrjetin më të mirë optik në Maqedoni.

2. Adresë IP ngjitëse

Adresa ngjitëse IP (Sticky IP) është dhoma juaj private e lojërave online, e aksesueshme sa herë që lidheni. Askush nuk do t'ju shqetësojë gjatë lojërave intensive, prandaj përgatituni për një përvojë të këndshme dhe pa shqetësime të lojërave sa herë që kyçeni.

3. Jitter minimal

Teknologjia optike më e avancuar në paketat Gaming booster e zvogëlon jitter-in në minimum. Dhe kjo do të thotë - lamtumirë ndërprerjeve, lamtumirë pritjeve.

4. Latencë e ulët

Vonesa minimale = kënaqësi maksimale e lojës. Paketat Gaming booster ofrojnë përvojën kulmore, dhe gjithçka që duhet të bëni është të demonstroni dominimin.

PAKETAT GAMING BOOSTER

Të disponueshme për përdoruesit e internetit optik në Magenta 1, Internet&TV dhe Internet

Gaming Booster 300

300/300 Mbps

499
denarë në muaj
299
denarë në muaj

pa kompensim shtesë

Gaming Booster GIGA

1/1 Gbps

pa kompensim shtesë

Aktivizoni menjëherë paketën tuaj Gaming booster përmes aplikacionit Telekom MK dhe shijoni një përvojë unike lojërash vetëm në rrjetin optik më të mirë në Maqedoni!

Verzioni desktop