Најстабилен супер брз интернет, најголем број ТВ канали и голем избор уреди на рати.

Vetëm me MaxTV, ju mund të ndiqni GLEY në çdo pajisje televizive, inteligjente ose jo, drejtpërdrejt përmes video bibliotekës MaxTV.

Çfarë është GLEY

GLEYështë platforma e parë kombëtare maqedonase e transmetimit që në një vend ofron një përzgjedhje të gjerë të filmave dhe serialeve vendase, rajonale dhe botërore, si dhe një program për fëmijë të sinkronizuar plotësisht në maqedonisht dhe shqip.

Gley ju mundëson:

 • Qasje në përmbajtje argëtuese dhe edukative për të gjitha moshat, të përkthyera plotësisht në maqedonisht dhe shqip;
 • Përmbajtje të re çdo javë;
 • Fotografi e përsosur HD dhe zë me cilësi të lartë;
 • Ndërfaqja e përdoruesit në maqedonisht, shqip dhe anglisht;
 • Mbrojtja prindërore, për të kufizuar aksesin në përmbajtje të papërshtatshme për fëmijët;
 • Periudha e provës 7 ditë, pa pagesë.

Paketa GLEY në MaxTV

Paketa Gley Standard e Makedonski Telekom tani është në dispozicion me çmim të reduktuar prej 299 den. dhe një periudhë prove 7-ditore pa kompensim.

Gley Standard

399 299
denarë muaj
 • 7 ditë periudhë prove

Aktivizoni paketën Gley në MaxTV dhe shijoni filmat dhe serialet më të mira vendase dhe rajonale njëkohësisht në të gjithë marrësit tuaj MaxTV dhe 2 pajisje të tjera inteligjente sipas zgjedhjes suaj.

*Paketa Gley është në dispozicion për të gjithë përdoruesit e MaxTV dhe përdoruesit postpejd të Telekomit.

Si aktivizohet Gley
me gjysmë abonimi, përgjithmonë.

Procedura e aktivizimit:

 1. Regjistrohuni në aplikacionin celular Telekom MK, (nëse nuk e keni ende në smartfonin tuaj, shkarkoni këtu )
 2. Zgjidhni shërbimin e TV nga paketa
 3. Zgjidhni +Paketa
 4. Zgjidhni Paketë TV Gley me gjysmë abonimi-ofertë promocionale

Duke aktivizuar paketën Gley Standard të MaxTV, ju keni akses të plotë në një përzgjedhje të gjerë të serialeve dhe filmave artistikë vendas, rajonalë dhe të klasit botëror, drejtpërdrejt përmes video bibliotekës MaxTV pa asnjë kufizim teknik sa i përket televizorit tuaj.

Përveç televizorit tuaj, përmbajtja Gley mund të gjurmohet në pajisje të tjera, si laptop, kompjuter, smartphone ose tablet.

Laptop ose kompjuter – hyni në Gley përmes faqes www.gley.mk. me anë të internet kërkuesve standardë.

Smartphone ose tablet - hyni në Gley përmes aplikacionit GLEY, i disponueshëm për shkarkim në Apple App Store dhe Google Play Store

Verzioni desktop