HBO PAKO

354
denarë muaj

551

555

HBO është programi më i njohur botëror për filma. Çdo muaj kënaquni me më shumë se 180 tituj, premiera ekskluzive të bllokbasterëve, serialeve të shpërblyera megapopullore, koncerteve, ngjarjeve ekskluzive dhe dokumenatrëve kontroverz.Programi emitohet 24 orë në ditë dhe në atë mënyrë të gjitha serialet origjinale HBO janë në dispozicion njëkohësisht me premierat amerikane. Të gjithë përmbajtjet janë me kualitet kulmor, me përkthim në maqedonisht dhe pa reklama.

552

556

Në HBO 2 mund të përcillni spektër të gjërë të përmbajtjeve programore për tërë familjen. Gjatë ditës, më të rinjtë do të kënaqen në filmat familjarë dhe përmbajtjet për fëmijë, ndërsa në orët e natës në orar janë komeditë, trilerat, titujt aksion dhe drama për çdo shije.

553

557

Kënaquni me serialet kulte të cilët i ridefinuan zhanret dhe u bënë pjesë e kulturës dhe bashkarisht me miliona shikues përcillni serialet e reja të njohura për nga veçantia dhe kualiteti HBO. Përveç hiteve më të kërkuara nga HBO produksioni amerikan, ky kanal sjell edhe seriale të popullarizuara të studiove të tjera, si dhe seriale nga produksioni HBO Europe. Programi është i plotësuar edhe me tituj filmash të zgjedhur me kujdes që shfaqen gjatë ditës ose gjatë orëve të vona të natës.

554

Huazim 24 orësh të hiteve filmike, serialeve, koncerteve me fotografi të pastërt si kristali dhe përkthim në maqedonisht. Huazimi është falas në kuadër të pakos, kurse riplotësimet dhe ndryshimet e përmbajtjeve janë në javë.


Me HBO GO kënaquni me filmat dhe serialet më të mira kudo që të jeni. Më shumë se 2800 tiruj: filmat më të mirë, serialet më të reja, filmat dokumentarë, koncertet dhe serialet kulte „HBO“ janë në dispozicion për shikim nga kompjutori, smartfoni, tableti ose smartTV, kur të doni, ku të doni dhe sa herë që dëshironi - 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë gjatë javës.

Aktivizimi i HBO GO

Në smartfonin apo tabletin tuaj e instaloni aplikacionin mobil HBO GO. HBO GO për aparatet Android është në dispozicion për shkarkim në Google Play Store, ndërsa për aparatet iOS në App Store.

Me anë të kompjutorit tuaj qaseni në www.hbogo.mk. Duhet që kompjutori të jetë i lidhur në internet dhe të keni të instaluar internet fletëkërkues.

Nëse nuk keni HBO pako aktive në MaxTV tuaj, sëpari duhet që të aktivizoni HBO në MaxTV nëpërmjet Meny >TV pako, në Telekomi Im ose duke u lajmëruar në Kontakt qendrën në 122.

Regjistrohuni në HBO GO aplikacionin mobil ose www.hbogo.mk:

  • − Zgjidhni regjistrimin përmes operatorit Makedonski Telekom
  • − Nëse jeni shfrytëzues i shërbimeve fikse (psh: 3 Max), futni numrin fiks (psh. 023333333) ose shenjën parapaguese (psh. L1111111) dhe konto numrin (nga fatura juaj)
  • − Nëse jeni shfrytëzues i Magenta 1, futni numrin e telefonit mobil (psh. 070999999) në kombinim me numrin amzë ose numër 6 shifror nga SIM kartela.
  • − Pas regjistrimit me sukses, lajmëroheni dhe mund të filloni me përdorimin e HBO GO.

Nëse shfrytëzoni HBO GO nëpërmjet smartfonit ose rrjetit mobil, kini parasysh se do ju shpenzojë nga internet komunikacioni i përfshirë në tarifën tuaj mobile.

Aktivizimi i pakos

Për të gjithë shfrytëzuesit, që për herë të parë aktivizojnë pakon HBO, muaji i parë është falas.
Aktivizimi bëhet përmes telekomandës përmes Menysë >TV kanale >Pako MaxTV, përmes internet faqes në Telekomi Im, duke u lajmëruar në Kontakt qendrën në 122 ose në dyqanet e Telekomit.

Në muaj: 354 den.

pageArea reserved, leave empty!!!