Pro kamera.
Pro displej.
Pro performancё.

Dizajni

I përkushtuar në
detaje.

Katër dizajne të reja
të qelqit të teksturuar mat.
Super Retina XDR displej prej
5,8 apo 6,5 inçë.1
Dhe me qelqin më të qëndrueshëm
prej të gjithë smartfonëve.

Sistem me kamerë të trefishtë

Tre kamera që
punojnë sikurse një.

13 mm Ultra kënd të gjerë. Pamje prej 120°.
Kuadër katër herë më të madh.

26 mm Kënd të gjerë. Stabilizim optik të fotografisë.
100% mbulim me pikselë fokusi. пиксели.

52 mm Telefoto. ƒ/2.0 apertura.
2x zum optik.

4К video

Video më
cilësore prej të
gjithë smartfonëve.

Inçizo 4K video me shtrirje të
zgjeruar dinamike prej 60 fps.
Përfshij kuadër katër herë më të madh.
Dhe rregullo me veglat e reja për rotim,
shkurtim dhe vendosjen e filtrave.

Regjim nate

Teknologjia e lartë ndeshet me
ndriçimin e vogël.

Prej restoranteve me ndriçim të dobët e
deri tek perëndimi i diellit në plazh,
Regjimi i ri i natës bën fotografi të
shkëlqyera me ndriçim natyral të dobët -automatik.

Bateri + çip

Shumë më tepër fuqi.
Kohëzgjatje shumë më të gjatë
të baterisë.2

Fito pesë orë plotësuese të kohëzgjatjes
së baterisë me iPhone Pro Max dhe deri
në katër orë me iPhone 11 Pro.3 Mbushje e plotë me karrikues të përfshirë prej 18W.
Dhe А13 Bionic çip me lëvizje nervore –
çipi më i shpejtë nga të gjithë smartfonët.

Privatësia

Privatësia është e instaluar.

Face ID është opsioni më i sigurt për
autentifikim me njohjen e fytyrës prej të gjitha
telefonave smart. Dhe nuk e ruan apo ndan fotografinë
tuaj. Pasi me iPhone, privatësia
e juaj është në radhë të parë.

  1. Displeji ka kënde të lakuara që e ndjekin dizanjnin e shkëlqyer të rrumbullakosur, ndërsa këto kënde janë të vendosura në formë standarde drejtkëndëshi. Kur matet si drejtkëndësh standard, ekrani ka diagonale prej 6,06 inçë (iPhone 11) dhe 5,85 inçë (iPhone 11 Pro) apo 6,46 inçë (iPhone 11 Pro Max). Sipërfaqja reale që shfrytëzohet për të shikuar është më e vogël.
  2. Kohëzgjatja e baterisë ndryshon varësisht përdorimit dhe konfigurimit. Për më shumë informacione, shkoni në apple.com/batteries .
  3. Krahasuar me gjeneratën paraprake.

Disa opsione mund të mos jenë në dispozicion për të gjitha vendet apo të gjitha rajonet.

Një pjesë e mjeteve pёr çdo blerje të (PRODUCT)RED shkojnë në Fondin global për luftë kundër AIDS-it në Afrikë.