HYNI NË EPOKËN
E FAMILJES INTELIGJENTE

Fshesat robotike Roomba® nga iRobot® janë pajisje inteligjente që e mbajnë shtëpinë tuaj pastër në mënyrë të përsosur! Detyra juaj është të vendosni orarin dhe të monitoroni me qetësi pastrimin përmes aplikacionit iRobot HOME.

iRobotRoomba 698 me lidhje Wi-Fi

 • Ideale për pastrimin me vakum të dyshemeve të forta dhe qilimave
 • DirtDetect® teknologjia më e fundit për inspektimin dhe zbulimin e detajuar të papastërtive
 • Sistem i fuqishëm i pastrimit në 3 faza: lirim, ngritje dhe thithje
 • Mundësi për të personalizuar pamjen përmes vetë aplikacionit

iRobot Roomba 698

Fshesat robotike Roomba® nga iRobot® janë pajisje inteligjente që e mbajnë shtëpinë tuaj pastër në mënyrë të përsosur! Detyra juaj është të vendosni orarin dhe të monitoroni me qetësi pastrimin përmes aplikacionit iRobot HOME.

A JENI GATI PËR NJË PASTRIM
INTELIGJENT TË PËRGJITHSHËM?

Roomba® 698 me komunikimin WiFi kombinon një sistem pastrimi 3-fazor me dy furça me shumë shtresa, një furçë anësore të projektuar posaçërisht për pastrimin e qosheve dhe skajeve dhe një fuqi të fortë thithjeje që mund të pastrojë gjithçka.

Me aplikacionin iRobot HOME, Ju gjithashtu mund të caktoni një orar javor të pastrimit, të monitoroni procesin e thithjes ose ta lini Roomba® 698 të bëjë punën e tij ndërsa është larg shtëpisë.

iRobot roomba 698
me lidhje Wi-Fi

iRobotRoomba 971 me lidhje Wi-Fi

 • Ideale për pastrimin e sipërfaqeve të forta, qilima, dysheme linoleumi dhe parket
 • E përshtatshme për shtëpi me kafshë shtëpiake
 • Funksion iAdapt® për pastrim në 3 faza me fuqi të shtuar të thithjes
 • Sistem anësor i pastrimit për mure dhe qoshe
 • Sistem ANTITANGLE që parandalon ngatërrimin në skajet e qilimave dhe kabllo
 • Kapacitet për të pastruar deri në 120m2 me një cikël mbushjeje

iRobot Roomba 971

Fshesat robotike Roomba® nga iRobot® janë pajisje inteligjente që e mbajnë shtëpinë tuaj pastër në mënyrë të përsosur! Detyra juaj është të vendosni orarin dhe të monitoroni me qetësi pastrimin përmes aplikacionit iRobot HOME.

A JENI GATI PËR NJË
PASTRIM INTELIGJENT TË PËRGJITHSHËM?

Roomba® 971përmban teknologji unike të navigimit vSLAM® dhe një procesor të fuqishëm me katër bërthama 1.3 GHz që gjeneron një hartë të saktë të shtëpisë tuaj.

Me aplikacionin iRobot HOME, ju gjithashtu mund të caktoni një orar javor të pastrimit, të monitoroni procesin e thithjes ose ta lini Roomba® 971 të bëjë punën e tij ndërsa jeni larg shtëpisë.

iRobot Roomba 971
me lidhje Wi-Fi

iRobotRoomba е6198 me lidhje Wi-Fi

 • Dizajn i ri dhe i përmirësuar
 • Ideale për pastrimin e sipërfaqeve të forta, qilima, dysheme linoleumi dhe parket
 • E përshtatshme për shtëpi me kafshë shtëpiake
 • Sistem anësor i pastrimit për mure dhe qoshe
 • Sistem ANTITANGLE që parandalon ngatërrimin në skajet e qilimave dhe kabllo
 • Zbulim akustik të papastërtive

iRobot Roomba е6198

Fshesat robotike Roomba® nga iRobot® janë pajisje inteligjente që e mbajnë shtëpinë tuaj pastër në mënyrë të përsosur! Detyra juaj është të vendosni orarin dhe të monitoroni me qetësi pastrimin përmes aplikacionit iRobot HOME.

A JENI GATI PËR NJË
PASTRIM INTELIGJENT TË PËRGJITHSHËM?

Roomba® е6198 disponon me procesor ARM të cilësisë më të mirë iAdapt® 1.0 dhe kyre të gjeneratës së dytë për pastrim adaptues në 3 faza.

Me aplikacionin iRobot HOME, , ju gjithashtu mund të caktoni një orar javor të pastrimit, të monitoroni procesin e thithjes ose ta lini Roomba® e6198 të bëjë punën e tij ndërsa jeni larg shtëpisë.

iRobot Roomba е6198
me lidhje Wi-Fi

Verzioni desktop