Lidhje konference

Muaj
23,60 den.
Çmimi është me TVSH.

Përshkrimi

Shërbimi ju mundëson që derisa bisedoni, të realizoni thirrje edhe me një shfrytëzues dhe me të të mundësoni dhe të kontrolloni linjën e telefonit njëkohë me tre pjesëmarrës.

  • Nëqoftëse në bisedën telefonike keni nevojë të kyqni edhe ndonjë shfrytëzues tjetër, lusni bashkëbiseduesin me të cilin bisedoni që të presë në linjë dhe për kohë të shkurtër shtypni butonin flesh (FLASH),
  • Bashkëbiseduesi ka mbetur në pritje dhe pas marrjes së tonit për thirrje zgjidhni bashkëbiseduesin e dytë,
  • • Kur bashkëbiseduesi i dytë ti përgjigjet thirrjes, menjëherë shtypni butonin flesh (FLASH) dhe pasiqë të dëgjoni ton të vazhdueshëm, shtypni butonin 3, me çka keni krijuar lidhje konference me tre pjesëmarrës.

Çmimet

Çmimi i shërbimit është:

  • Për linjat telefonike me 1 kanal folës - 59 denarë /muaj
  • Për linjat telefonike me 2 kanale folëse - 59 denarë /muaj

Faturohet vetëm komunikacioni i realizuar për thirrje dalëse në pajtim me çmimoren e Makedonski Telekom.

Të gjithë çmimet janë me TVSH

Verzioni desktop