magenta moments со вас во секој момент

Што е Magenta Love

Вашата лојалност нѝ значи!

Искористете го моментот, кликајте и добивајте попусти преку апликацијата Telekom MK.

Само за вас, обезбедивме многу поволности и попусти од нас и нашите партнери за да ви покажеме дека ја препознаваме и цениме вашата долгогодишна лојалност.

Едноставно бирајте од моменталната понуда и добијте поволности и попусти во вашите омилени места, со само еден клик, само преку апликацијата Telekom MK.

Бројот на нашите партнери и понуди секојдневно се менува, затоа посетувајте ја апликацијата Telekom MK и секојдневно проверувајте ги најновите понуди вклучени во листата.

Како да ги користам поволностите

Сите поволности и понуди, достапни за вас во согласност со вашиот тарифен модел, можете да ги погледнете, одберете и активирате преку апликацијата Telekom MK, на следниот начин:

QR

Станете наш партнер

Што е Magenta Love

Вклучете ја вашата компанија во Програмата за лојалност на Македонски Телеком и обезбедете поволности за нашите корисници.

Аплицирајте на овој линк или едноставно скенирајте го QR кодот

Прашања и одговори

Десктоп верзија