365 ditë zyra juaj kudo me ju

TË GJITHA VEGLAT E ZYRËS PRANË JUSH

Dëshironi të jeni vazhdimisht në kontakt me partnerët, përdoruesit dhe punonjësit... nga çdo vendndodhje, nga çdo pajisje, në çdo kohë të ditës... të përgatitni dokumente në Word, të bënë llogaritje në Excel, prezantime në PowerPoint, të komunikoni me email, të ndani dokumente përmes OneDrive, të mbani takime, të monitoroni punën e ekipit me SharePoint, Teams... përmes veglave moderne dhe të sigurta.

Outlook 365 Word 365 Excel 365 Power Point 365

MICROSOFT OFFICE 365

Çfarë është Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 përfshin aplikacionet e njohura Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) që mund t'i përdorni të instaluara në nivel lokal në vetë pajisjen ose përmes një shfletuesi interneti nga një kompjuter, smartphone ose tablet, si dhe vegla dhe shërbime shtesë për komunikim profesional dhe punë ekipore në varësi të paketës së përzgjedhur.

Kërkoni një ofertë

Kujt i dedikohet?

Për të gjithë përdoruesit e biznesit që dëshirojnë

 • të krijojnë, modifiojnë dhe shkëmbejnë dokumente dhe të komunikojnë përmes veglave Office nga pajisja e tyre PC/MAC, iOS, Android ose Windows;
 • të monitorojnë punën e ekipit të tyre përmes shkëmbimit të dokumenteve, video-konferencës, kalendarit të sinkronizuar të punës dhe bisedës ekipore.
 • komunikim profesional dhe në kohë me kolegët përmes postës elektronike, rrjetit social të biznesit, videokonferencës;

Përfitimet

Fleksibilitet

Pa detyrime kontraktuale, ju paguani çdo muaj përmes llogarisë suaj të Telekomit, thjesht duke shtuar ose hequr licencat sipas nevojave të biznesit tuaj.

Disponueshmëri

Dokumentet sinkronizohen në kohë reale në të gjitha pajisjet.

Siguri

Standardet më të larta të sigurisë, për të dhëna plotësisht të besueshme.

Mbështetje për përdoruesit

Mbështetje lokale për përdoruesit 24/7, 365 ditë në vit, në tel. 070120; Mbështetje e avancuar nga ora 08:00 - 18:00 nga e hëna deri të premten, nga një ekip ekspertësh të certifikuar.

PAKETAT DHE OFERTAT E MICROSOFT OFFICE 365

 • Çmimet pa TVSH
 • Çmimet me TVSH
BUSINESS Paketat ENTERPRISE Paketat
KARAKTERISTIKAT E PAKETËS Microsoft 365 Business Basic Microsoft 365 Apps for Business Microsoft 365 Business Standard Office 365
Enterprise E3
Tarifa mujore për kontratë 1 vjeçare
369 387
denarë muaj
499 524
denarë muaj
749 786
denarë muaj
1.399 1.469
denarë muaj
Tarifa mujore për një periudhë të pacaktuar
449 471
denarë месечно
599 629
denarë muaj
899 944
denarë muaj
1.699 1.784
denarë muaj
Numri i përdoruesve Deri 300 Deri 300 Deri 300 300 +
Office Desktop/Tablet/App celulare
i

Aplikacionet e Office për pajisjen PC/MAC, iOS, Android ose Windows, që ju lejojnë të krijoni dhe modifikoni dokumente me aplikacionet e Office kudo që të jeni

word
excel
power-point
outlook

Përdoruesit e edicionit Business mund të lidhin emailin e tyre të klasit të biznesit me: versionin më të fundit të Outlook, Outlook 2013 dhe Outlook 2011 për Mac. Versionet e mëparshme (Outlook 2010 dhe 2007) mund të punojnë me Office 365 me funksionalitet të reduktuar

access

Publisher dhe Access mund të instalohen vetëm në një PC.

publisher

Publisher dhe Access mund të instalohen vetëm në një PC.

word
excel
power-point
outlook
publisher

Publisher dhe Access mund të instalohen vetëm në një PC.

access

Publisher dhe Access mund të instalohen vetëm në një PC.

word
excel
power-point
outlook
oneNote
publisher

Publisher dhe Access mund të instalohen vetëm në një PC.

access

Publisher dhe Access mund të instalohen vetëm në një PC.

Office App Web (office Online)
i

Krijoni dhe modifikoni dokumente me versionin ueb të aplikacioneve të Office, Word, Excel, PowerPoint dhe Outlook, përmes një shfletuesi uebi.

Hapësira e ruajtjes dhe ndarjes së skedarëve (OneDrive, 1 TB/përdorues)
i

Shkëmbim i thjeshtë i dokumenteve brenda dhe jashtë kompanisë suaj me një hapësirë ​​ruajtëse prej 1 TV për përdorues, me kontroll se kush mund të shikojë dhe modifikojë dokumentet

E-posta (Exchange Online)
i

E-mail i klasit të biznesit me kuti postare 50 GB për përdorues dhe aksesoni atë përmes kompjuterit tuaj ose shfletuesit të internetit

50 GB/përdorues 50 GB/përdorues 100 GB/përdorues
Takime online dhe video konferenca HD dhe mesazhe direkte (HD video, Microsoft Teams)
i

Komunikoni me mesazhe direkte, thirrje zanore dhe video dhe njoftoni bashkëbiseduesit për disponueshmërinë tuaj nëpërmjet statusit në linjë (Skype për Biznes, video HD)

Portal Intranet i kompanisë (Microsoft SharePoint)
i

Informoni dhe angazhoni organizatën tuaj dhe lidhni punonjësit me përmbajtje, ekspertizë dhe procese cilësore

Vegla bashkëpunuese (Microsoft Teams )
i

Lërini punonjësit tuaj të lulëzojnë dhe të jenë efikas duke u lidhur me njerëzit e duhur dhe duke ndarë përmbajtje ndërmjet ekipeve për projektet në të cilat ata po punojnë.

Vegla e komunikimit Yammer
i

Lërini punonjësit tuaj të lulëzojnë dhe të jenë efikas duke u lidhur me njerëzit e duhur dhe duke ndarë përmbajtje ndërmjet ekipeve për projektet në të cilat ata po punojnë.

Mbështetje lokale falas për përdoruesit 24\7

(Çfarë përfshin, kontrolloni në "Keni pyetje shtesë")

Instalimi i mbështetur nga FastTrack (falas për mbi 50 licenca të blera)

Prodhuesi i shërbimit Office 365 rezervon të drejtën të bëjë ndryshime në aplikacionet dhe shërbimet e disponueshme në paketat e ofruara.

video icon SI AKTIVIZOHET

VEGLA DHE SHËRBIME SHTESË

Outlook Business

Exchange Online,e-mail biznesi i sinkronizuar në të gjitha pajisjet me 50 GB hapësirë për kuti hyrëse, me të cilin mund të dërgoni shpejt dhe me lehtësi e-mail, të menaxhoni kontaktet dhe kohën tuaj, duke përdorur opsionet e avancuara të kalendarit dhe një libër adresash.

One Drive

One Drive for Business, me 1 TB hapësirë ruajtëse/redaktimi në internet për dokumentet, të cilat mund t'i ndani me punonjësit ose bashkëpunëtorët nga çdo pajisje brenda dhe jashtë zyrës.

Share Point

SharePoint një portal intranet për punë të përbashkët që mundëson punë të njëkohshme dhe disponueshmërinë e të njëjtit dokument për të gjithë punonjësit.

Yammer

Yammer, rrjet social për komunikim brenda kompanisë.

Microsoft Teams

Microsoft Тeаms, për lidhjen e punonjësve në ekipe dhe përdorimin e përbashkët të veglave, përmbajtjeve dhe burimeve.

Të gjitha dokumentet dhe informacionet që krijoni përmes aplikacioneve dhe shërbimeve të përfshira në Microsoft Office 365 do të jenë të disponueshme për ju 365 ditë, 24/7, në çdo pajisje tuajën, në çdo kohë.

UDHËZIME DHE DOKUMENTE

PYETJE DHE PËRGJIGJE

Microsoft Office 365 është një paketë shërbimesh që përfshin aksesin në aplikacionet e Office dhe shërbimet Cloud të aktivizuara përmes internetit (siç është Skype for Business për konferenca në ueb, email biznesi Exchange Online, hapësirë shtesë në disk në internet me OneDrive for Business, etj.).

Shumica e paketave të Microsoft Office 365 përfshijnë versionet më të fundit të desktopit të aplikacioneve të Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher dhe Access (Publisher dhe Access disponohen vetëm në një PC). Mund t'i instaloni aplikacionet në pajisje të shumta duke përfshirë PC, Mac, tableta Android, telefona Android, iPad dhe iPhone. Kur keni një paketë aktive të Microsoft Office 365 që përfshin aplikacione desktopi, ju keni gjithmonë versionin më të fundit të aplikacioneve.

Paketat e Microsoft Office 365 që përfshijnë vetëm versionet online të aplikacioneve janë një zgjedhje e shkëlqyer për nevoja të caktuara biznesi. Ato janë krijuar për të punuar me versionin më të fundit të Office, Office 2019, Office 2013, Office 2016 dhe Office 2011 për Mac. Versionet e mëparshme të Office, si Office 2010 dhe Office 2007, mund të punojnë me Microsoft Office 365, por me funksionalitet të reduktuar.

Të gjitha paketat Microsoft Office 365 të ofruara nga Makedonski Telekom paguhen në baza mujore, përmes llogarisë/faturës mujore të Telekomit.

Microsoft Office është termi që përdoret ende për softuerin e njohur të produktivitetit, i cili përfshin aplikacione të tilla si Word, Excel, PowerPoint Outlook dhe OneNote. Ato blihen si blerje një herë. Aplikacionet nuk përditësohen automatikisht dhe për të marrë versionin më të fundit, duhet ta blini sërish produktin kur të jetë i disponueshëm versioni më i fundit. Paketat mund të instalohen vetëm në një pajisje dhe nuk përfshijnë shërbimet cloud të Microsoft Office 365.

Microsoft Office 365 është ndërtuar për të punuar me versionin më të fundit të Office, Office 2019, Office 2013, Office 2016 dhe Office 2011 për Mac. Versionet e mëparshme të Office, si Office 2010 dhe Office 2007, mund të punojnë me Office 365, por me funksionalitet të reduktuar. Më shumë informacion se cilat versione të Office mbështeten. Nëse keni Office 2003 ose një version më të hershëm, për të përdorur Office 365 do t'ju duhet ta përditësoni atë në një version më të ri të Office. Ose, mund të abonoheni në një nga paketat e Microsoft Office 365 që përfshijnë versionin më të fundit të Office. Pra, përveç marrjes së versionit më të fundit të Office si pjesë e abonimit tuaj në Microsoft Office 365, do të merrni gjithashtu edhe përditësimet automatike. Krahasoni paketat Microsoft Office 365.

Office mund të instalohet individualisht për çdo përdorues në deri në 5 PC ose Mac, 5 tableta dhe 5 smartfonë.

Për të instaluar dhe aktivizuar Microsoft Office 365 kërkohet qasja në internet. Qasja në internet kërkohet gjithashtu për të hyrë në shërbimet Cloud që përfshihen në Microsoft Office 365, si emaili i biznesit, Yammer, One drive, etj.

Microsoft 365 Apps for Business, Business Standard dhe Office 365 Enterprise E3 janë paketa që përfshijnë gjithashtu një version desktop të aplikacioneve të Office - Word, Excel, Power Point, Outlook, One note, Publisher dhe Access. Një nga përfitimet që keni me versionin desktop të aplikacioneve të Office është se mund të punoni pa u lidhur në internet dhe të jeni të sigurt që herën tjetër që të lidheni me internetin, e gjithë puna dhe dokumentet tuaja do të sinkronizohen automatikisht. Gjithashtu, versioni juaj desktop i Office përditësohet dhe përmirësohet automatikisht kur lidheni me internetin, në mënyrë që të keni gjithmonë veglat më të fundit të Office.

Cloud është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar shërbimet e bazuara në ueb të organizuara jashtë kompanisë suaj. Kur përdorni shërbimet Cloud, infrastruktura juaj e TI-së ndodhet jashtë ambienteve të biznesit tuaj (jashtë ambienteve) dhe mirëmbajtja e saj kryhet nga kompania ku bëhet hosting-u. Në rastin e Microsoft Office 365, zgjidhja e softuerit është e vendosur në qendrat e të dhënave të Microsoft.

Shumë shërbime që përdorni çdo ditë janë pjesë e Cloud-it, nga email-i deri te bankingu celular dhe ruajtja e fotografive në internet. Meqenëse infrastruktura ndodhet në internet ose në Cloud, ju mund ta përdorni atë praktikisht nga kudo, nga një kompjuter, tablet, smartphone ose pajisje tjetër me lidhje interneti.

Microsoft Office 365 është një zgjidhje shumë e shkallëzueshme që mund të mbështesë kompanitë me vetëm një ose disa punonjës, deri te kompanitë me dhjetëra mijëra përdorues:

 • Microsoft Office 365 – paketat Business Basic, Apps for Business, Business Standard janë të dedikuara për kompanitë prej një deri në 300 përdorues (punonjës);
 • Office 365 Enterprise E3 është e dedikuar për kompani me mbi 300 përdorues (punonjës).

Office ofron këto aplikacione:

 • Office për Android ™/ iPad®: Pasqyrë, krijim dhe redaktim dokumentesh duke përdorur aplikacionet Word, Excel dhe PowerPoint dhe të dizajnuara për pajisjet me ekrane me prekje. Me Office për Android/iPad, mund të mbështeteni në dokumentin për të mbajtur të paprekur përmbajtjen dhe formën e tij, kështu që dokumenti do të duket i mrekullueshëm kur të ktheheni në PC ose Mac. Në Word, shtoni komente ose gjurmoni ndryshimet kur punoni së bashku me të tjerët. Shikoni dhe përditësoni tabelat në Excel dhe shtoni me lehtësi formula ose grafikë. Bëni ndryshime në prezantimet në PowerPoint dhe projektojini ato me valë në një ekran të madh.

  Ju mund t'i shikoni dokumentet falas me Office për Android/iPad, ndërsa redaktimi dhe krijimi i tyre kërkon një abonim të përshtatshëm në Microsoft Office 365: Microsoft 365 Apps for Business, Microsoft 365 Business Standard ose Microsoft Office 365 Enterprise E3.
 • Office Mobile: Office Mobile vjen i parainstaluar në pajisjet celulare Windows Phone 8 dhe disponohet për modele të zgjedhura telefonash iPhone® dhe Android. Office Mobile ofron aftësi të shkëlqyera të shikimit të përmbajtjes së Office dhe modifikimit të përmbajtjes. Mund të mbështeteni gjithmonë te Office Mobile për të mbajtur të paprekur përmbajtjen dhe formatimin, kështu që dokumenti ende duket i mrekullueshëm kur të ktheheni në PC ose Mac. Office Mobile për telefonat iPhone dhe Android është falas për t'u përdorur për përdorim jo komercial, thjesht shkarkoni aplikacionin nga APP Store ose Play Store në telefonin tuaj.

  Për të modifikuar ose krijuar dokumente ose për të hyrë në dokumentet e ruajtura brenda SharePoint dhe OneDrive for Business, duhet të keni paketën e duhur të Microsoft Office 365: Microsoft 365 Business Standard ose Microsoft Office 365 Enterprise E3.
 • Outlook Mobile: Windows Phone 8 për celular përfshin një version të parainstaluar të Outlook që mund ta përdorni për të hyrë në Outlook.com, Microsoft Office 365 ose Exchange email.
 • OneNote: Mund të përdorni aplikacionin celular OneNote për të hyrë në shënimet tuaja derisa jeni në lëvizje. Ky aplikacion është i disponueshëm në telefonat Windows Phone 8, iPhone, iPad dhe Android.
 • OWA (Outlook Web App): Nëse keni një abonim në Microsoft Office 365 që përfshin Exchange Online, mund të përdorni aplikacionin OWA për të renditur, skanuar dhe punuar me email, duke qëndruar në krye të orarit tuaj. Ky aplikacion është i disponueshëm në iPhone dhe iPad.
 • Newsfeed në SharePoint: Nëse kompania juaj përdor versionin më të fundit të SharePoint, mund të përdorni aplikacionin SharePoint Newsfeed për të hyrë në Newsfeed nga pajisja juaj celulare. Ky aplikacion është i disponueshëm në Windows Phone 8, iPhone dhe iPad.

Mund të filloni të përdorni Microsoft Office 365 menjëherë, pa instalim. Por për të përdorur versionet desktop të aplikacioneve të Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher), duhet t'i instaloni ato në PC ose Mac tuaj. Mund ta bëni instalimin duke u identifikuar në www.office.com, duke klikuar butonin Install Office Apps ose nëpërmjet lidhjes https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx

Instalimi mund të bëhet edhe drejtpërdrejt përmes qendrës së administrimit të Microsoft Office 365.

Ju mund të shtoni domenin që zotëroni në Microsoft Office 365 për të krijuar email të bazuar në domen. Për të shtuar domenin e regjistruar tashmë të kompanisë suaj në Microsoft Office 365, duhet të dini se ku është regjistruar dhe të keni informacionin e hyrjes. Nëse nuk keni akses, mund të kontaktoni personin përgjegjës në kompaninë tuaj, përgjegjës për menaxhimin e domenit. Nëse nuk keni domenin tuaj, mund ta regjistroni këtu https://www.telekom.mk/registracija-na-domeni.nspx

ЗPër të konfiguruar domenin tuaj, caktoni licenca punonjësve/përdoruesve tuaj dhe siguroni atyre veglat nga shërbimi i zgjedhur i Microsoft Office 365 dhe migroni emailin tuaj në Microsoft Office 365, identifikohuni në https://portal.office.com dhe ndiqni hapat në udhëzuesin e përdorimit

Për mbështetje të përdoruesit në distancë, kontaktoni ekipin për mbështetje të përdoruesve të Makedonski Telekom, në telefonin 120.

Nëse keni nevojë për ndihmë teknike në vend, kontaktoni agjentin tuaj të shitjeve. Nëse nuk keni agjentin tuaj të shitjes, kontaktoni në biznis.kontakt@telekom.mk

Mbështetja në distancë e klientit për Microsoft Office 365 përfshin ndihmë në lidhje me:

 • Hyrjen (dhënia e mbështetjes me telefon, dërgimi i udhëzimeve);
 • Dhënien e licencave për përdoruesit/punonjësit (dhënia e mbështetjes me telefon, dërgimi i udhëzimeve);
 • Futjen e një domeni ekzistues (sigurimi i mbështetjes telefonike, aksesi në distancë);
 • Migrimin e postës elektronike në Exchange në internet si pjesë e Microsoft Office 365. Kushtet paraprake:
  • Deri në 5 GB email në adresën e emailit të përdorur më parë;
  • Serveri që duhet aksesuar të jetë në gjendje të mirë (të mos shfaqen gabime të tilla si: Connection timeout, Port is locked);
  • Migrimi PST përfshin eksportimin e kutive postare të vjetra (të gjitha dosjet, kalendarin, kontaktet) dhe importimin e tyre në Microsoft Office 365 (përfshin konfigurimin e profilit të postës elektronike të përdoruesit të ri). Është parakusht që të gjitha përditësimet për Windows OS dhe Office të instalohen paraprakisht;


VËREJTJE:

 1. Mbështetja teknike është në dispozicion nga ora 08:00 deri në 18:00.
 2. Mbështetja është ekskluzivisht me akses në distancë në kompjuterin e përdoruesit dhe nuk përfshin mbështetjen on-site;

Për ndihmë dhe udhëzime shtesë, vizitoni faqen e internetit www.office.com/support

Për të marrë një video trajnimi falas, vizitoni faqen e internetit www.office.com/training

Ju keni blerë Microsoft Office 365. Ju keni marrë një email me informacione aksesi. Ç'pritet më tej? Hyni në Microsoft Office 365 (në lidhjet më poshtë) për të hyrë në email, kalendar, portalin e ekipit, OneDrive for Business dhe shërbime të tjera. Përdorni lidhjet e mëposhtme për të hyrë dhe konfiguruar:

SHËRBIMI Lidhja që duhet të futni në shfletuesin tuaj të internetit:
Hyrja në Microsoft Office 365 https://login.microsoftonline.com
Hyrja në Office.com https://office.com
E-posta (е-mail) http://mail.office365.com
Faqja e internetit e ekipit SharePoint https://sharepoint.com/
OneDrive for Business https://www.microsoft.com/en-ww/microsoft-365/onedrive/onedrive-for-business

Fjalëkalimin mund ta ndryshoni këtu Microsoft Online portal. Nëse duhet ta konfiguroni përsëri, kontaktoni administratorin tuaj.

Për shërbimin Microsoft Office 365, ju paguani një tarifë mujore sipas llojit të zgjedhur të paketës Microsoft Office 365 dhe numrit të licencave, përmes llogarisë mujore në Makedonski Telekom.

Po, nëse keni nevojë të përmirësoni shërbimet, mund ta ndryshoni paketën. Për shembull, mund të përmirësoni nga Microsoft 365 Apps for Business në Microsoft 365 Business Standard ose nga Microsoft 365 Business Basic në Business Standard. Gjithashtu, përmirësimi mund të jetë nga një nga paketat Business (Microsoft 365 Business Basic, Apps for Business dhe Business Standard) në një nga paketat Enterprise E3. Për këtë, kontaktoni agjentin tuaj të shitjeve ose telefononi 120.

VINI RE: Kur përmirësoni paketën tuaj, emri juaj i domenit transferohet në paketën tuaj të re, pavarësisht nëse keni sjellë domenin tuaj në llogarinë tuaj të Microsoft Office 365 ose keni vendosur një domen me Microsoft Office 365.

Po, ju mund të kombinoni lloje të ndryshme të paketave Microsoft Office 365. Ka vetëm kufizime sa i përket numrit të licencave për paketat Business. Kur porosisni vetëm një lloj pakete nga paketat Business, sasia nuk duhet të kalojë më shumë se 300 licenca. Në rastin e kombinimit të disa paketave Business, numri kumulativ nuk duhet të kalojë numrin prej 300 licencash. Për shembull, mund të blini 120 licenca Business Basic, 180 licenca Business Standard (gjithsej për paketat Business është 300 licenca).

Kombinimi mund të jetë edhe ndërmjet paketave Business dhe Enterprise, në rast se numri i përdoruesve tuaj fundor është më i madh se 300.

Po, mund ta anuloni abonimin tuaj në Microsoft Office 365 në çdo kohë nëse keni zgjedhur një kontratë me afat të hapur.
Nëse keni zgjedhur një kontratë 1-vjeçare, atëherë të gjitha abonimet mujore të mbetura do të tarifohen nëse dëshironi të përfundoni kontratën para kohe.

Të dhënat tuaja janë vetëm tuajat. Duhet të ruani gjithmonë të dhënat tuaja përpara se të anuloni shërbimin. Nëse vendosni të anuloni shërbimin Microsoft Office 365, të dhënat në lidhje me llogarinë tuaj të Microsoft Office 365 do të jenë të disponueshme në portalin tuaj të administratorit brenda 90 ditëve. Gjatë kësaj periudhe ju mund t'i shkarkoni të dhënat tuaja dhe t'i ruani në një vend tjetër. Pas kësaj periudhe, të dhënat nuk do të mund të shkarkohen.

Verzioni desktop