Модерна сајбер безбедност за модерно работно место

ШТО Е NET SECURITY?

Net Security е услуга којашто овозможува безбедност со блокирање на пристапот до веб-страници со малициозна содржина, без разлика дали пристапувате од фиксна или мобилна мрежа.

Со активирање на услугата, безбедносните опции се веќе вградени во фиксната и во мобилната услуга/мрежа што ја користи корисникот и нема потреба од дополнителен хардвер или конфигурирање на корисничките поставки.

Зад услугата стои водечката светска технолошка компанија Cisco Systems, лидер и иноватор во производството на напредни интернет решенија.

ЗОШТО ВИ Е ПОТРЕБНА УСЛУГАТА NET SECURITY?

 1. За поедноставена безбедност
  Без потреба од инсталација и одржување хардвер
 2. Заштита од далечина
  Заштитa од сајбер напади без разлика на местото на работа (на терен или од канцеларија)
 3. Превенција на сајбер напади
  Net Security го блокира пристапот до малициозната содржина уште пред да се воспостави конекцијата со веб-страницата

КАКО ВЕ ЗАШТИТУВА NET SECURITY?

Ги блокира барањата за пристап до сервери што содржат малициозен софтвер, како и компромитирани веб-локации, преку која било апликација, протокол или порта

Спречува пристап до лажни веб-локации создадени за кражба на лични податоци (лозинки, банкарски податоци, лични податоци ...).

Ги блокира домените што покажуваат „сомнително однесување“ и потенцијално би можеле да бидат дел од напад.

Спречува пристап до сајтови што комуницираат со хакерски сервери.

Цени

 • Цени без ДДВ
 • Цени со ДДВ

Табела: Месечна претплата (без ДДВ)

Net Security пакет МЕСЕЧНА ПРЕТПЛАТА
(без договорни обврски)
Пакети за кои е достапна
услугата
Net Security
99 117
денари
Business Internet
Business Office
Net Security со Magenta 1 Business
99 117
денари
Magenta 1 Business
Фиксни услуги
Net Security Mobile
59 70
денари
Magenta 1 Business Mobile
Business Mobile

Клиентите коишто веќе имаат активен SafeNET пакет не можат да го активираат безбедносниот пакет Net Security во исто време.

Cisco Partner
Десктоп верзија