{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВИНАРИ

Повеќе
pageArea reserved, leave empty!!!
Адвертајзинг фестивалот „Golden Drum“ и Македонски Телеком ги повикува младите креативци за учество на натпревар