{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Бесплатен и неограничен интернет на Telekom HotSpot за постпеjд интернет корисниците на T-Home и T-Mobile