{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Донација на Македонски Телеком и Т-Мобиле Македонија -софистициран медицински апарат во Клиниката за детски болести во Скопје