{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВИНАРИ

Повеќе
Ексклузивна претпродажна кампања на Т-Мобиле за Samsung Galaxy S6 и Samsung 6 edge