{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Македонски Телеком ги објави финансиските резултати за првиот квартал на 2020: зголемени инвестиции во мрежата и раст на бројот на корисници во сите сегменти