{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Нова димензија во музиката: Телеком ја воведува новата Lenz апликација и го најавува првиот разговор во живо со Gorillaz