{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВИНАРИ

Повеќе
Резултати од работењето на Македонски Телеком и Т-Мобиле за првoто полугодие од 2014 година