{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Со онлајн нарачка на MaxTV пакет, бесплатна достава на договорот и опремата до домот и подарок безжичен телефон