{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Светски ден на Алцхајмеровата болест – Македoнски Телеком поканува да се игра „Sea Hero Quest“