{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

„Вие креирате. Ние поврзуваме.“ – Телеком конкурсот за иновации за 2015 година е отворен!