{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВИНАРИ

Повеќе
„Вие креирате. Ние поврзуваме.“ Телеком конкурсот за иновации за 2015 година е сеуште отворен!