#ОстаниДома со Pickbox NOW на MaxTV

Останете дома и со Pickbox NOW гледајте ги најновите серии и филмови кога и колку сакате!

Го активиравме за вас Pickbox NOW пакетот промотивно до 30.04.2020 кој содржи ТВ хит серии, детски, филмски и документарни програми.

Заедно со хит-сериите, ексклузивните премиери, филмовите и цртаните, Pickbox NOW ви носи и нови епизоди од сериите веднаш по светската премиера. #ОстанетеДома и уживајте во најгледаните и најквалитетните содржини од холивудската, европската и регионалната продукција!

Повеќе не треба да се прилагодувате кон телевизискиот распоред, затоа што со Pickbox NOW бирате кога и што сакате да гледате.


Активирање

Pickbox NOW содржините промотивно се активирани до 30.04.2020 и се достапни за сите MaxTV корисници преку Мени >Видеотека > Пакети > Pickbox.

По истекот на промотивниот период, пакетот ќе биде деактивиран кај сите корисници, освен кај активните и пред промоцијата, a за да продолжите да го гледате ќе биде потребно да го активирате по редовна цена од 199 денари месечно.

pageArea reserved, leave empty!!!