ME PAKOT PINK&GRAND EDHE MË TEPËR ARGËTIM!

Kënaquni në përmbajtjen e pasur që ju ofrojnë kanalet e reja Pink dhe Grand. Muzikë, filma, argëtim, përmbajtje për fëmijë, lajme dhe programe për të rritur, e gjithë kjo në dispozicion në mbi 30 kanale të reja për të gjithë ju!

Aktivizimi kryhet përmes telekomandës përmes menysë >Pako MaxTV, përmes internetit në Telekimi Im, duke u lajmëruar në Kontakt qendrën në 122 ose në shitoret e Telekom-it.

Magenta 1 dhe Internet & TV me pakon Max Balkan të përfshirë falas në parapagesë, mund ta zëvendësojnë me pakon e re Pink & Grand + duke u lajmëruar në 122 122.

PINK&GRAND

99
denarë muaj


Pink Plus


Pink 3 info


Pink World


Pink Extra


Pink Kids


Pink Folk


Pink Folk 2


GRAND 1


GRAND 2


Pink Parada


Bravo Music


Pink Koncert


Pink Music


Pink Music 2


Pink Hits 1


Pink Hits 2


Pink Film

PINK&GRAND+

199
denarë muaj


Pink Plus


Pink 3 info


Pink World


Pink Extra


Pink Zabava


Pink Reality


Pink Kids


Pink Folk


Pink Folk 2


GRAND 1


GRAND 2


Pink Parada


Bravo Music


Pink Koncert


Pink Music


Pink Music 2


Pink Hits 1


Pink Hits 2


Pink & Roll


Pink Film


Pink Fashion


Erotic


Erotic 2


Erotic 3


Erotic 4


Erotic 5


Erotic 6


Erotic 7


Erotic 8

Verzioni desktop