Portabiliteti gjeografik

Portabiliteti gjeografik i numrit është sigurimi i mundësisë për të mbajtur numrin ekzistues gjatë zëvendësimit të lokacionit në kuadër të njejtit rajon numëror. Shërbimi në rrjetin e Makedonski Telekom është i zbatueshëm vetëm në rajonet numërore Shkup (02), Ohër (046), Veles (033) dhe Strumicë (034).

Për shembull, bartje të numrit nga Çairi në Shkup në Karposh të Shkupit, nga Struga në Ohër, Gjevgjeli në Strumicë, Kavadar në Veles etj.

Shfrytëzimi i shërbimit Portabiliteti gjeografik i numrit është falas dhe paguhet vetëm njëherë kompenzim për aktivizim.

PërshkrimiShuma
Kompenzimi 236 den.
Verzioni desktop