Закажи термин во Телеком продавница

Продавница
Сервис
Потврдете за резервација со
SMS порака
Е-адреса
Изберете датум
Внесете код

15 минути пред резервираниот термин ќе ви биде пратено потсетување и код.

Појдете во продавницата во потврдениот термин и на екранот на системот за чекање одберете РЕЗЕРВИРАН ТИКЕТ.

На наредниот екран го внесувате кодот кој ви е пратен на SMS или е-пошта и ќе добиете испечатен тикет за чекање. Бројот од испечатениот тикет ќе биде набрзо повикан за услуга.

Десктоп верзија