Roaming

Përdorni celularin tuaj edhe jashtë kufijve të Maqedonisë

Roamingu më i lirë

Për biseda më të lira në roaming, shfrytëzoni opsionin me *123*

Më shumë

Roaming Ballkani Perëndimor

Çmime të volitshme për shërbime roaming me Serbinë, Malin e Zi, Bosnjën dhe Hercegovinën, Shqipëri dhe Kosovë

Më shumë

Roamingu i thjeshtë

Roaming në çdo kohë, edhe në pripejd edhe në postpejd! Krahaso çmimet e operatorëve dhe zgjidh më të volitshmen!

Më shumë

Pako internet roaming

Udhëto dhe surfo pa brenga!

Më shumë