Роаминг

Користи го твојот мобилен телефон и надвор од границите на Македонија

Најевтин роаминг

За најевтини разговори од роаминг, користете ја опцијата со *123*

Повеќе

Западен Балкан роаминг

Поволни цени за роаминг услуги со Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово

Повеќе

Обичен роаминг

Роаминг во секое време, и во припејд, и во постпејд! Спореди ги цените на операторите и одбери го најповолното!

Повеќе

Интернет роаминг пакети

Патувај и сурфај безгрижно!

Повеќе