Роаминг

Користете го вашиот мобилен телефон и надвор од границите на Македонија

Разговарајте, праќајте пораки и користете Интернет и надвор од границите на Македонија.

Роаминг услугите од Телеком ви овозможуваат комуникација во повеќе од 170 земји во светот и над 350 оператори.

На вашите деловни патувања во странство бидете поврзани во секое време и секаде!!!

Интернет во роаминг

Најповолен интернет во роаминг со Business Travel&Surf пакетите!

Активирајте пакет и безгрижно користете интернет надвор од Македонија, со целосна котрола на трошоците.

Повеќе

Цени на роаминг услуги

Споредете ги цените на операторите за разговори и SMS и одберете го најповолното!

Повеќе

Најевтин роаминг

За најевтини разговори од роаминг, користете ја опцијата со *123*

Повеќе

Западен Балкан роаминг

Поволни цени за роаминг услуги во Македонија, Србија, Косово, Босна и Херцеговина, Албанија и Црна Гора

Повеќе