Serviset për
pajisjet mobile

Pajisjen tuaj mobile që keni blerë nga Makedonski Telekom ose nga partnerët tanë, mund ta dërgoni për servisim në cilën do shitore të Telekomit ose drejtpërdrejtë në serviset e autorizuara. Lexoni fletëudhëzimin për përdorim dhe kushtet e garancionit për pajisjen e blerë dhe gjatë dërgimit për servisim mos harroni ti parashtroni listen e garancionit dhe llogarinë fiskale.

Serviset e autorizuara

APPLE

Makedonski Telekom

„Кеј 13 Noemvri“ nr. 6,
1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel: 070 / 30 10 10

SAMSUNG

Video Data dooel Shkup

Bul. AVNOJ 74/6
1000 Shkup

Tel: 02 / 31 01 511

SONY, SAMSUNG, LG,
ALCATEL dhe TCL

Mobiko dooel Shkup

Bulevar "VMRO", bb
1000 Shkup

Tel: 02 / 30 90 060

Microsoft

Radio Net Doel - Shkup

Jane Sandanski nr.70/4m,
1000 Shkup

Tel: 02 / 24 01 388

E-mail: info@radionet.com.mk

COOLPAD

PROMOGRAM PLUS dooel – Shkup

Bul. VMRO nr.1
1000 Shkup

Tel: 02/32 22 433

E-mail: promo@promotel.com.mk

T PHONE, HTC, HUAWEI, BLACKBERRY, EMPORIA, ZTE, CAT,  NOKIA dhe MyKi 

PROMOTEL DOO – Shkup

Boris Trajkovski nr.72,
1000 Shkup

Tel: 02 / 31 30 493

E-mail: service@promotel.com.mk

Orë pune:
E hënë - Е premte 08:00-16:00

ACER, XIAOMI, ONEPLUS

Komptrejd Distribucija DOOEL - Shkup

Bul. Kiro Gligorov 13, 1000 Shkup

Tel: +389 (2) 3090 050
Faks: +389 (2) 3091 112

E-mail: servis.mk@comtrade.com

ASUS

SЕТ Servis

Ruzveltova 21, 1000 Shkup

Tel: 02/ 30 84 890

E-mail:servis@set.com.mk

MOTOROLA, LENOVO

FIXIO

Rr. Boris Trajkovski 36
1000 Shkup

Tel: + 389 2 329 8338

Call centar: 080 044 444 (numri është falas për tërë Maqedoninë)

E-mail:info@fixio.mk

Orë pune:
E hënë - Е premte 09:00-17:00
E shtunë 10:00-15:00

SEGWAY

PAKOM KOMPANI dooel

Jadranska Magistrala 12 Shkup,
Maqedonia e Veriut

Tel. 02/ 32 02 893

E-mail:servis@pakom.com.mk

Verzioni desktop