SHFRYTËZONI TEKNOLOGJINË
PËR TË MIRË
ME SMART HOME

Pakoja Smart Home nga Xiaomi është e lehtë për tu vendosur në shtëpinë tuaj dhe mund ti lidh dhe ti kontrollojë edhe pajisjet e tjera të mençura në sistemin e Xiaomi me ndihmën e aplikacionit Mi Home.

Pakoja përbëhet prej:

 • Qendra kontrolluese
 • Dy senzorë për lëvizje
 • Dy senzorë për dyer ose dritare
 • Ndërprerës i WiFi

Qendra kontrolluese

Qendra kontrolluese është zemra e shtëpisë së “mençur”. Përveç që funksionon si dritë e natës, alarm dhe zile – kjo pajisje i koordinon edhe të gjitha pajisjet e tjera të “mençura në shtëpinë tuaj.

Senzorë për lëvizje

Këto senzorë ofrojnë dy opsione për programim: të fillojnë të veprojnë (për shembull, të kyçin poçin elektrik smart) kur të detektojnë lëvizje, ose të fillojnë të veprojnë kur nuk do të detektojnë lëvizje për një periudhë të caktuar kohore.

Senzorët vetë do ta kyçin edhe dritën e natës nëse regjistrojnë lëvizje gjatë orëve të natës dhe vetë do ta ç’kyçin dritën e natës kur nuk do të ketë lëvizje.

 • Të vogla dhe diskrecionale, të lehta për të vendosur
 • Të ndieshëm ndaj lëvizjeve të njerëzve

Senzor për dyer dhe dritare

Nuk ka nevojë për instalimin e pajisjeve. Thjesht, ngjitni në vendin e dëshiruar për përdorim.

Këto senzorë alarmojnë kur dritarja ose dera ku janë të vendosur do të hapet. Në mënyrë shtesë, përmes këtyre mund ti konfiguroni pajisjet e meçura në shtëpinë tuaj që të kyçen ose të ç’kyçen automatikisht gjatë hyrjes apo daljes nga hapësira.

Në këtë mënyrë në mënyrë të konsiderueshmë mund të kurseni rrymë dhe ta zgjatni jetën e pajisjeve tuaja.

Ndërprerës i WiFi

Ndërprerësi i WiFi ka tre lloje të ndryshme të komandave (një klikim, dy klikime, dhe klikim të gjatë) të cilat mund të programohen për ekzekutimin e tre llojeve të ndryshme të veprimeve, varësisht nga nevojat tuaja. Ashtu që, me një klikim mund ti ç’kyçni të gjitha pajisjet smart në shtëpi gjatë daljes ose ti kyçni përsëri kur të hyni në shtëpi. Në mënyrë shtesë, e aktivizon tërë sistemin e sigurisë për siguri maksimale.

 • Nuk ka nevojë për instalimin pajisjeve shtesë. Thjesht, ngjitni në vendin e dëshiruar
 • Menaxhoni me të gjitha pajisjet e tjera të mençura me një buton në rastet kur nuk e përdorni telefonin tuaj

Lidhje e thjeshtë në 3 hapa

1

Shkarkoni aplikacionin këtu

2

Aktivizoni qendrën kontrolluese

3

Filloni aplikacionin dhe lidhni qendrën kontrolluese

* Pajisjet që i mbështet: Android 4.4 ose më lartë ose IOS 9.0 e më lartë

Poçi SMART LED

Poçi i mençur aktivizohet dhe konfigurohet përmes aplikacionit Mi Home në smartfonin tuaj dhe funksioni i të njëjtit mund të personalizohet përmes krijuesit të skenareve, që është pjesë përbërëse e aplikacionit. Përveç konfigurimit të intenzitetit, ky aplikacion ofron edhe konfigurimin e ngjyrës dhe nxehtësisë së dritës. Në këtë mënyrë, fitoni poç që ndriçon në çfarëdo ngjyre që dëshironi, në përputhje me disponimin dhe rrethanat tuaja.

 • 16 milionë ngjyra, forcë dhe temperaturë të adaptueshme të ndriçimit, kontroll pa tel përmes aplikacionit
 • Kontroll me zë për aktivizim dhe deaktivizim
 • Konsum minimal të energjisë me jetë të gjatë të përdorimit

Lidhje e thjeshtë në 3 hapa

1

Shkarkoni aplikacionin këtu

2

Kyçni poçin elektrik

3

Filloni aplikacionin dhe lidhni poçin

* Pajisjet që i mbështet: Android 4.4 ose më lartë ose IOS 9.0 e më lartë

BËNI SHTËPINË TUAJ “TË MENÇUR
ME SMART HOME

Teknologjia që sjell vlerë të shtuar në jetë është teknologjia e shfryëzuar për të mirë.
Me SMART HOME, shtëpia juaj do të bëhet ”e mençur”, ndërsa ju më të lirë për ato që me të vërtetë i doni.

PAKO E REKOMANDUAR E
PAJISJEVE SMART HOME

 • Senzorë Smart
 • 2 x Poça Smart LED
 • Kamerë sigurie Smart

Këtë pako të pajisjeve Smart Home mund ta merrni për 1 denar, nëse nënshkruani kontratë me Buxhetin familjar me dy linja celulare në Magenta 1 M.

Verzioni desktop