Bashkëndani pa u brengosur kudo që të jeni!

500 МВ dhe 500 minuta tërë verën në roaming

Shteti

Operatori

Albania

Telekom Albania

Srbija

Telekom Srbija

Srbija

Telenor Serbia

Montenegro

Telekom Montenegro

Monaco (Kosovo)

Monaco T-com (Vala 900)

Greece

Cosmote

Bulgaria

Telenor

Croatia

Hrvatski Telekom

Belgium

BASE

Italy

Telecom Italia (TIM)

France

Orange France

Netherlands

T-Mobile Netherlands

Germany

Telekom Deutschland GmbH

Denmark

Telenor (Sonofon)

United Kingdom

EE

Austria

T-Mobile Austria

Portugal

NOS

Spain

Telefonica Moviles Spain

Sweden

Tele2 Sweden

Czech

T-Mobile Czech Republic

Slovenja

A1

Slovenja

Telekom Slovenije

Poland

T-Mobile Poland

Hungary

Telekom Hungary

Slovakia

Telekom Slovakia

Malta

Go Mobile Malta

Romania

Telekom Romania

Verzioni desktop