RISI!
Pako Internet Ballkan

Udhëtoni dhe lundroni pa brenga jashtë vendit me promo pakon e re Internet Bota me 1 GB 3 GB internet mobil të përfshirë në roaming me vlefshmëri prej 30 ditëve nga dita e aktivizimit, për vetëm 499 denarë.

Nëse këtë verë udhëtoni në Shqipëri, Bullgari, Greqi, Kosova, Turqi, Kroaci, Mali i Zi dhe Serbi, pakoja Internet Bota Promo është zgjidhja e vërtetë për ju.

Shqipëri ONE Telecommunications Albanija, AlbTelecom
Bullgari Vivacom Bulgaria, Yettel Bulgaria
Greqi Cosmote Greece, Wind
Kosova Monaco Telecom (VALA 900), IPKO
Turqi Turkcell, Vodafone
Kroaci Hrvatski Telekom, Telemach
Mali i Zi Crnogorski Telekom, ONE Crna Gora
Serbi Telekom Srbija, Yettel Serbia

Aktivizoni pakon Internet Bota Promo përmes aplikacionit Telekom MK, udhëtoni të lidhur në çdo kohë dhe jini të përgatitur për tërë verën e plotë me çaste të vlefshme për ti ndarë me të tjerët. Aktivizimi i pakos është i mundur vetëm përmes aplikacionit Telekom MK.

Pasi të shpenzohet trafiku i përfshirë në pako, qasja në internet bllokohet dhe tërësisht jeni të mbrojtur nga shpenzimet e paparashikueshme për periudhën prej 30 ditëve nga dita e aktivizimit.

Prej jashtë vendit, aktivizimi i pakos faturohet sipas çmimeve të rregullta në roaming. 

Ky operator mundëson internet 4G.

Me rëndësi! Promo pakot Internet Bota vlejnë vetëm nëse jeni të kyçur në rrjetet e operatorëve mobile të shënuar në tabelat. Për shembull: Nëse gjendeni në Greqi, duhet të jeni të kyçur në rrjetin mobile të operatorit grek Cosmote, që të mund të shfrytëzoni promo internet pakon Internet Bota , përndryshe interneti në roaming është i bllokuar.


Internet Bota

  • Surfoni pa brenga kudo që jeni!
  • Internet Bota janë paketat e vetme për internet në roaming që vlejnë në mbi 40 shtete në botë.
  • Zgjidheni njërin prej katër opsioneve Ѕ, М, L apo XL varësisht prej nevojave tuaja, dhe qëndoni të lidhur kudo që jeni në botë.

Gjeni vendin ku do të udhëtoni dhe zgjidhni internet pakon që më së shumti ju përshtatet!

Me rëndësi! Pakot Internet Bota vlejnë vetëm nëse jeni të kyqur në rrjetin e operatorëve të huaj mobil të përmendura në tabelat.

Shembull: Nëse je në Greqi, duhet të kyçesh në rrjetin celular të operatorit grek Cosmote apo Wind, që të mund ta shfrytëzosh paketën Internet Bota.

Pako S M L XL
Kohëzgjatja e pakos 3 ditë 7 ditë 10 ditë 10 ditë
Internet i përfshirë (upload + download) 100 MB 250 MB 500 MB 1024 MB
Çmimi i pakos 199 den. 399 den. 699 den. 999 den.
Shtetet Operatorët për të cilët aplikohen paketat e Internet Bota
Australia Optus
Telstra Australia
Austria T-Mobile Austria GmbH
A1 Telekom Austria AG( mobilkom)
Armenia ArmenTel
Shqipëria Telekom Albania sh.a.
ALBtelecom sh.a.
Belgjika Telenet Group BVBA
Proximus PLC
Bjellorusia MTS
Bosnja dhe Hercegovina PE Croatian Telecom Ltd.
BH TELECOM, JSC, Sarajevo
JSC Banja Luka Mtel
Bullgaria Bulgarian Telec.Co AD (BTC AD) - Vivacom
Yettel Bulgaria
A1 Bulgaria EAD
Britania e Madhe Vodafone UK
Telefonica O2 UK Limited
Everything Everywhere Limited
Gjermania Telekom Deutschland GmbH
Vodafone D2 GmbH
Telefonica Germany GmbH & Co. OHG
Greqia Cosmote Greece
Wind
Vodafone Panafon S.A.
Danimarka Telenor A/S
TDC A/S
Egjipti Orange Egypt (RB)
Estonia Tele 2
Izraeli Pelephone
Partner Communication Israel
Irlanda Meteor Ireland
Italia Telecom Italia
Vodafone Omnitel N.V.
Wind Telecomunicazioni Italy
Japonia Softbank
Kanadaja Bell
Telus Communications
Katari Qatar Telecom (Ooredoo) Q.S.C
Kina China Unicom
Kosova Monaco Telecom (VALA 900)
IPKO
Letonia Tele 2
Lituania Tele 2
UAB Bite Lietuva
Lihtenshtajni Telecom Liechtenstein AG
Luksemburgu Post Luxenbourg
TANGO SA
Malta Melita Mobile Ltd
Vodafone Malta
Monako Monaco Telecom
Norvegjia Telenor Norge AS
Polonia T-Mobile Polska S.A.
Orange Polska S.A
Portugalia NOS Comunicacoes S.A.
Vodafone Portugal
Rumania Telekom Romania Mobile S.A.
Vodafone Romania
Rusia MegaFon
OJSC VimpelCom - RUS
SHBA T-Mobile USA, Inc. CO
Singapori StarHub Mobile Pte Ltd.
Sllovakia Slovak Telekom, a. s.
O2 Slovakia
Sllovenia Telekom Slovenija
A1 Slovenija d.d
Tusmobil d.o.o.
Serbia Telekom Srbija
Yettel Serbia
Vip mobile
Tajllanda True Move
dtac TriNet Co.Ltd.DTN(RB)
Turqia AVEA Iletisim Hizmetleri A.S.
Turkcell Turkey
Vodafone Telekomunikasyon A.S.
Ukraina Kyivstar
Hungaria Magyar Telekom Tel.Public Ltd.
Yettel Hungary
Vodafone Hungary Ltd.
Franca Orange France
SFR France
Holanda T-Mobile Netherlands BV
KPN B.V.
Vodafone Netherlands
Kroacia Croatian Telecom Inc.
A1 Hrvatska d.o.o
Telemach
Mali i Zi Crnogorski Telekom
MTEL Montenegro (RB)
ONE Crna Gora
Çekia T-Mobile Czech Republic a.s.
O2 Czech Republic a.s.
Zvicra Salt Mobile SA
Sunrise Communications AG
Swisscom Switzerland Ltd.
Suedia TELE2 SVERIGE AB
Telenor Sverige AB
Spanja Vodafone Espana S.A.U.
Telefonica Espana
Orange Espagne S.A.

Intervali i tarifimit është në 10 KB.

  • Duke u lajmëruar në numrin falas 142 099 nga Maqedonia
  • Duke përdorur falas Menyja ime në *140# nga jashtë vendit

Duke aktivizuar përmes thirrjes falas në 142 099 nga Maqedonia

Nëse dëshironi që të aktivizoni falas Internet Bota përmes thirrjes, këtë mund ta bëni derisa nuk e keni kaluar kufirin maqedonas ose, derisa jeni akoma në një prej aeroprteve tona. Aktivizimi përmes thirrjes derisa jeni jashtë vendit faturohet sipas çmimit të rregullt.
Gjatë aktivizimit përmes thirrjes duhet ta ndiqni Automatin folës. Thirrni në 142099 dhe pastaj zgjidhni pakon që dëshironi ta shfrytëzoni (S, M, L, XL).

Aktivizim falas prej jashtë vendit në *140#

Në rast se tashmë jeni jashtë vendit, mundeni edhe prej atje të aktivizoni falas Travel & Surf, përmes Menyja ime. Gjithçka që duhet të bëni është të thirrni në *140# dhe të zgjidhni pakon që dëshironi ta shfrytëzoni. Aktivizimi përmes këtij kanali është falas, si nga Maqedonia, poashtu edhe prej jashtë vendit.

Vërejtje e rëndësishme:

Pakoja e internetit do të fillojë të vlejë nga momenti i aktivizimit të saj!

Me qëllim që ta shfrytëzoni në tërësi pakon e zgjedhur, aktivizoni para udhëtimit tuaj derisa edhe më tej jeni brenda territorit të Maqedonisë (falas përmes të gjitha kanaleve: thirrje dhe Menyja ime) ose, derisa jeni jashtë vendit (falas përmes Menyja ime).

Pastaj, para se të kyqeni në rrjetin e huaj, duhet që ta aktivizoni opsionin „data roaming on” dhe pastaj jeni të gatshëm të lundroni pa brenga prej jashtë vendit!

Verzioni desktop