Merrni qasje në dokumentet tuaja
nga kudo, në çdo kohë

DISKU VIRTUAL

Çfarë është Disku virtual?

Disku virtual ju ofron hapësirë në disk për ruajtjen e sigurt të të dhënave (skedarëve) tuaj, të aksesueshëm përmes çdo pajisjeje, nga çdo vendndodhje dhe në çdo kohë, përmes aplikacioneve ueb për Android, iOS dhe Windows PC.

Për çfarë mund të përdoret?

Ruajtja e dokumenteve
tuaja

Shpërndarja ose
shkarkimi i skedarëve
të mëdhenj

Qasje e njëkohshme
për shumë përdorues

Pasqyrë
dokumentesh online

Përfitimet

 • Menaxhimi i pavarur i përdoruesve shtesë.
 • Nivel më të lartë sigurie dhe besueshmërie të të dhënave
 • Zgjidhje e organizuar në një infrastrukturë harduerike redundante të virtualizuar
 • Qendër të dhënash plotësisht e pajisur dhe e mbrojtur
 • Sisteme dhe procedura moderne për monitorimin dhe mirëmbajtjen - qendra e të dhënave, si dhe të dhënat tuaja janë në Maqedoni
 • Kopje rezervë të skedarëve, me aftësinë për të rivendosur (restore) të dhënat e 60 ditëve të fundit.
 • Disponueshmëri e pakufizuar - qasja në skedarë nga çdo pajisje dhe sinkronizimi automatik i skedarëve në të gjitha pajisjet.
 • Madhësia e dokumenteve mund të jetë deri në 2 GB.
 • Dërgim, shkarkim dhe shpërndarje e thjeshtë skedarësh - duke dërguar një lidhje.
 • Mbështetje teknike profesionale në dispozicion 24/7.

SPECIFIKIMI DHE ÇMIMI

 • Çmimet pa TVSH
 • Çmimet me TVSH

Virtual Disk
Office
S


50GB
Hapësirë disku

69 81
denarë muaj

Virtual Disk
Office
M


150GB
Hapësirë disku

149 176
denarë muaj

Virtual Disk
Office
L


1TB
Hapësirë disku

599 707
denarë muaj

Softueri i bazuar në Owncloud 8.2 i organizuar në softuerin vmware vsphere 7 ndërmarrje plus, serverët dell emc power edge r740 dhe platformën e ruajtjes dell emc.

Po, periudha e provës zgjat 30 ditë.

Të dhënat gjenden në qendrat e të dhënave të Makedonski Telekom në R. e Maqedonisë.

Trafiku i internetit në celular tarifohet sipas modelit tarifor të përdoruesit.

Makedonski Telekom ofron kopje rezervë të skedarëve, me mundësi për rikthimin e të dhënave nga 60 ditët e fundit.

Shërbimi paguhet çdo muaj në bazë të faturës së dorëzuar nga Makedonski Telekom.

Në Diskun Virtual mund të hyni përmes një shfletuesi, aplikacioneve Android dhe iOS, si dhe përmes klientit të sinkronizimit përmes kompjuterëve me bazë Windows.

Mbështetje teknike profesionale në numrin pa pagesë 0800 10 800 në dispozicion për ju 24/7.

Verzioni desktop