VoLTE (Voice over LTE)
PËR RRJET CELULAR EDHE MË CILËSOR (MË TË MIRË)

Me shërbimin VoLTE (Voice over LTE) thirrjet tuaja vendosen përmes rrjetit 4G (LTE).

Teknologjia LTE mundëson shpejtësi shumë të mëdha për transferimin e të dhënave, por nuk është përdorur deri më tash për biseda celulare – smartfonët automatikisht kalojnë në rrjetin 3G. Me shërbimin VoLTE, bisedat celulare në rrjetin e Telekomit realizohen përmes LTE, me çrast fitoni:

 1. Shpejtësi shumë të madhe të realizimit të thirrjes – nëse me rrjetin 3G thirrja realizohej për rreth 6 sekonda, me VoLTE janë të nevojshme 2 deri në 3 sekonda!
 2. Cilësi më të mirë të zërit, spektër më të gjerë të toneve dhe më pak zhurmë në prapavijë. Me VoLTE bashkëbiseduesi dëgjohet qartë, kurse komunikimi zhvillohet shpejt dhe lehtë
 3. Bisedoni derisa lundroni në rrjetin më të shpejtë 4G! Prej tash, mund të kërkoni në internet derisa bisedoni në telefon pa u reduktuar shpejtësia nga 4G në 3G.

Shërbimi VoLTE është në dispozicion pa kompenzim dhe nuk ndikon mbi çmimet e bisedave në parapagesën tuaj. Parakushti i vetëm për shfrytëzimin e tij është posedimi i smartfonit që mbështet këtë teknologji me softver të përditësuar.

Smartfonë që kanë në dispozicion teknologjinë VoLTE

Teknologjia VoLTE për momentin është në dispozicion në këto modele smartfonësh:

 • Samsung S9
 • Samsung S9+
 • Samsung Note9
 • Samsung S10 Note
 • Samsung S10 Note+
 • Samsung S10e
 • Samsung S10
 • Samsung S10+
 • Samsung S10 Lite
 • Samsung S20 FE
 • Samsung S20
 • Samsung S20+
 • Samsung S20 Ultra
 • Samsung S21
 • Samsung S21 +
 • Samsung S21 Ultra
 • Samsung S21 FE 5G
 • Samsung Note S10
 • Samsung Note S20
 • Samsung Note S20 Ultra
 • Samsung J6
 • Samsung J4+
 • Samsung A02
 • Samsung A03S
 • Samsung A10
 • Samsung A20e
 • Samsung A21s
 • Samsung A12
 • Samsung A40
 • Samsung A41
 • Samsung A50
 • Samsung A51
 • Samsung A6
 • Samsung A7
 • Samsung A22
 • Samsung A32
 • Samsung A52
 • Samsung A52S
 • Samsung A70
 • Samsung A71
 • Samsung A72
 • Samsung Galaxy Z Flip3
 • Samsung Galaxy Z Fold3
 • Samsung GALAXY WATCH 3 45mm BLACK
 • Samsung GALAXY WATCH 4 45/35mm BLACK
 • Samsung GALAXY WATCH 4 Classic 4535mm BLACK
 • Samsung TAB A7 4G (2020)
 • Samsung TAB A7 Lite 4G
 • Huawei P30 PRO
 • Huawei P30
 • Huawei P30 Lite
 • Huawei Y6p
 • Huawei P Smart
 • Huawei P Smart 2021
 • Huawei P20
 • Huawei Mate 40 Pro
 • Huawei P40
 • Huawei P40 Lite
 • Huawei P40 Pro
 • Xiaomi REDMI Note 8T
 • Xiaomi REDMI Note 9
 • Xiaomi REDMI 9
 • Xiaomi REDMI 9AT
 • Xiaomi REDMI Note 9 Pro
 • Xiaomi REDMI Note 10
 • Xiaomi MI 10T Lite 5G
 • Xiaomi MI 10T Pro
 • Xiaomi MI 10T Lite
 • Xiaomi MI Note 10 Lite
 • Xiaomi Mi 11 Lite 5G
 • Xiaomi Mi 11 5G
 • Xiaomi REDMI NOTE 10S
 • Xiaomi REDMI NOTE 10 PRO
 • Xiaomi REDMI 9T
 • OnePlus Nord CE 5G
 • OnePlus Nord2 5G
 • OnePlus 9
 • OnePlus 9 Pro
 • Alcatel P1 (3080)
 • Alcatel 10L
 • Alcatel TCL 20L
 • Alcatel 30.80
 • Alcatel 1S (2021)
 • Nokia 2.4 (2020)
 • Nokia 3.4 (2020)
 • Nokia 5.3
 • Nokia 6300 4G
 • Motorola Edge 20 Lite
 • Motorola G30
 • CAT S42
 • CAT S42 H+
 • CAT S52
 • CAT S62
 • CAT S62 Pro