()
Прикажи повеќе

Понуда

Цена на рата:

од   ден.  до  ден.

Купете ги најновите телевизори, компјутери и дополнителна опрема од Македонски Телеком.

*

Плаќањето е на месечни рати на телефонска сметка.

*

Плаќање во готово.

*

Плаќање во готово.

ден. x рати
ден. во готово
ден.
Verzioni desktop