Festojmë 5-vjetorin e Magenta 1 Business
Me 10 GB internet celular!

5 vitet e kaluara ishim të lidhur, shpërndamë dhe ndihmuam në zhvillimin e biznesit tuaj. Të festojmë 5-vjetorin e Magenta 1 Business me 10 GB internet celular shtesë!

10 GB INTERNET CELULAR

Aktivizoni 10 GB internet celular për punë edhe më të lehtë gjatë tërë muajit!

Paketa promocionale me internet aktivizohet përmes aplikacionit Telekom MK

Promocioni është i vlefshëm për të gjithë abonentët në modelet tarifore Magenta 1 Business dhe Business dhe zgjat për periudhë të kufizuar kohore.

Interneti promocional celular është me çmim prej 1 denar dhe vlen 30 ditë nga dita e aktivizimit.

Verzioni desktop