BISEDA ME VENDET E HUAJA

Për biseda nga Maqedonis drejt vendeve të huaja, çmimet dallohen varësisht nga zona ku thirrni dhe pakoja tarifore që shfrytëzoni. Për pakot tarifore Business Office dhe Business Call çmimet janë këto:

  • Çmime pa TVSH
  • Çmimet me TVSH

Fqinjësia

20 23,60
denarë minutë

Ballkan

30 35,40
denarë minutë

Evropë

40 47,20
denarë minutë

Botë

50 59,00
denarë minutë

Çmimet vlejnë për thirrjet drejt rrjetave fikse dhe mobile.

Fqinjësia:

Bullgaria, Greqia, Shqipëria, Serbia, Kosova.

Ballkan:

Sllovenia, Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Turqia, Romania

Evropë:

Austria, Bjellorusia, Qipro, Republika Çeke, Danimarka, Finlanda, Franca, Gjermania, Irlanda, Italia, Letonia, Lihtenshtajni, Luksemburgu, Malta, Moldavia, Norvegjia, Polonia, Portugalia, Rusia, San Marino, Sllovakia, Spanja, Suedia, Zvicra, Ukraina, Belgjika, Estonia, Britania e Madhe, Gibraltar, Faroe Islands, Holanda, Andorra, Hungaria, Islanda

Botë:

Ishujt e Virgjër, Angola, Bahamas, Bolivia, Benin, Bangladesh, British Virgin Islands, Brunei, Burkina Faso, Republika e Afrikës Qendrore, Kolumbia, Kongo, Kosta Rika, Republika Dominikane, Ekuador, El salvador, Gabon, Gambia, Gana, Guam, Guatemala, Guinea, Honduras, Indonezia, Irani, Iraku, Bregu i Fildishtë, Jordania, Kenia, Kirgistan, Liban, Libi, Madagaskar, Malavi, Malajzia, Maldives, Mali, Mauritania, Mauritius, Maroku, Nicaragua, Mozambik, Niger, Nigeria, Onami, Panama, Paraguaj, Peru, Filipinet, Arabia Republic, Singapori, Afrika e Jugut, Korea e Jugut, Sri Lanka, Sudan, Siri, Tajvan, Taxhikistan, Tajlandë, Tunizi, Turkmenistan, Uganda, Emiratet e Bashkuara Arabe, Uruguaj, Uzbekistan, Venezuela, Jemen, Zambia, Zimbabve, Anguilla, Antigba dhe Barbuda, Aruba, Azerbajxhani, Barbados, Belize, Bermuda, Bhutan, Botsvana, Burundi, Kamboxhia, Kamerun, Cape Verde, Cayman Verde, Çad, Kuba, Xhibuti, Guinea Ekuatoriale, Eritrea, Etiopi, French Polynesia, Grenada, Jamaica, Laos, Lesotho, Mongolia, Namibia, Pakistan, Katar, Ruanda, Saint Kitts dhe Nevis, Senegal, Seychelles, Sierra Leone, St. Lucia, Saint Pierre dhe Miquelon, Saint Vincent e Grenadinet, Swaziland, Tanzania, Togo, Trinidad dhe Tobago, Vietnam, Zaire, Afganistani, American Samoa, Antilles, Ascension, Australian, Ishujt Falkland, Fixhi, French Guiana, Greenland, Guinea Bissau , Guyana, Haiti, Liberia, Macau, Ishujt Marshall, Martinique, Mayotte, Montserrat, Myanmar, Nepal, Kaledonia e re, North Oreja, Palau, Reunion, Saint Helena, Somalia, Suriname, Tonga, Turks Islands, Western Samoa, Cook Islands, Diego Garcia, Timori Lindor, Kiribati, Micronesia, Nauru, Nue, Papa New Guinea, Saint Tome dhe Principe, Ishujt Solomon, Tokelau, Tuvalu, Vanuatu, Wallis dhe Fortuna, Algjeria, Argjentina, Australia, Brazili, Kili, Kina, Egjipti, Armenia, Gjeorgjia, Hong Kong, Indi, Japoni, Kazakistan, Kuvajt, Mexico, Zelanda e re, Porto Riko, SHBA, Kanada, Izrael.

Pako për biseda ndërkombëtare


Që ti reduktoni shpenzimet tuaja, aktivizoni pako mujore me biseda të përfshira ose, pako mujore me të cilën do të fitoni 30% zbritje të çmimeve drejt vendeve të huaja, të vlefshme për modelin tuaj tarifor.

Pakot aktivizohen duke u lajmëruar në 120, përmes agjentit shitës ose në ndonjë prej shitoreve të Telekom-it.

  • Çmime pa TVSH
  • Çmimet me TVSH

Pako biseda ndërkombëtare 50

50 min.

499 589
denarë në muaj

Pako biseda ndërkombëtare 100

100 min.

799 943
denarë në muaj

Pako biseda ndërkombëtare 200

200 min.

1.199 1.415
denarë në muaj
Verzioni desktop