Aktivizo Business Travel & Surf

Internet më të volitshëm në roaming me pakot Business Travel & Surf!

Pako për shfrytëzim pa brenga të internetit jashtë Maqedonisë, me çka keni kontroll të plotë të shpenzimeve në roaming të udhëtimeve tuaja afariste.

Përfitimet

Kontroll të plotë të shpenzimeve në roaming

Pasiqë të shpenzohet trafiku i përfshirë në pako, internet qasja bllokohet dhe nuk ka mundësi për shpenzime të paparishikueshme për periudhë prej 30 ditëve pas aktivizimit.

Të lidhur me Evropën dhe botën

Pakot janë në dispozicion në më shumë se 40 shtete dhe 65 operatorë në Evropë dhe botë.

Një pako për më shumë udhëtime

Një pako mund të shfrytëzohet për më shumë udhëtime të njëpasnjëshme gjatë kohës së validitetit të pakos prej 30 ditëve.

Roaming në aparat të dytë (tablet/llaptop) pa kompenzim plotësues

Shfrytëzuesit e pakos Magenta 1 Business të cilët kanë internet kartelë për aparat të dytë (tablet, llaptop), pakon e aktivizuar të linjës mobile mund ta shfrytëzojnë edhe në aparatin e dytë pa kompenzim plotësues.

  Business
Тravel&Surf S
Business
Тravel&Surf M
Business
Тravel&Surf L
Çmimi i pakos 599 den. 1.499 den. 2.999 den.
Internet i përfshirëт 50 MB 150 МB 500 МB
Vlefshmëria kohore e pakos 30 ditë 30 ditë 30 ditë

Si aktivizohet Business Travel & Surf?

Nëse më jeni në roaming, zgjidhni pakon tuaj nëpërmjet Menyja ime *140#. Thirrja është falas edhe nga rrjeti i Makedonski Telekom edhe nga roaming-u.

Business Travel & Surf mund të aktivizoni duke u lajmëruar në numrin 142 099. Thirrja është falas nga rrjeti i Makedonski Telekom, kurse nga roamingu faturohet sipas çmimeve të rregullta për roaming.

Pse Business Travel&Surf?

Me Business Travel&Surf keni kontroll të plotë mbi shpenzimet e internetit jashtë vendit!

Me qëllim që t’ju mbrojmë nga shpenzimet e paplanifikuara të internetit derisa jeni jashtë vendit, inkorporuam sistemin e bllokimit automatik të qasjes tuaj deri te interneti:

  • Nuk do ju lejohet të qaseni në internet nëse vetë kyqeni, ose telefoni juaj automatikisht ju transferon në rrjetin e operatorit tjetër që nuk është pjesë e pakos suaj. Operatorët dhe shtetet për të cilët vlen kjo ofertë janë të shënuar në pjesën Pakot Business Travel&Surf dhe internet zonat;
  • Për kontroll më të plotë mbi shpenzimet, do të pranoni SMS lajmërim çdoherë kur të shpenzoni 80% dhe 100% të internet komunikacionit të përfshirë në pakon e zgjedhur;
  • Do të pranoni SMS lajmërim edhe 24 orë para skadimit të kohëzgjatjes së pakos;
  • Nëse dëshironi të kontrolloni se edhe sa komunikacion ju ka mbetur në pako ose deri kur është kohëzgjatja e pakos, dërgoni SMS porosi në 142 099 me fjalë kyqe Internet;
  • Nëse e shpenzoni internet komunikacionin nga pakoja para se të skadojë vlefshmëria e saj, nuk do mundeni të qaseni në internet për ditët në vijim të vlefshmërisë së pakos, nëse nuk aktivizoni pako të re. Ky mekanizëm është bërë me qëllim që t’ju mbrojë nga internet shpenzimet e papritura pas tejkalimit të internet komunikacionit të përfshirë në pako.

Mund të aktivizoni pako të re vetëm nëse tërësisht e shfrytëzoni komunikacionin nga pakoja, ose pas skadimit të vlefshmërisë së internet pakos së aktivizuar (30 ditë).

Operatorë për të cilët vlejnë pakot Biznis Travel & Surf

Shtetet Operatorë për të cilët vlejnë pakot Biznis Travel & Surf
Shqipëria Telekom Albania
Australia Telstra Australia
Austria T-Mobile AUT
Belgjika KPN Group Belgium NV/SA (ex BASE)
Proximus
Bosnjë dhe Hercegovinë BH TELECOM
M:TEL
ERONET
Bullgaria Telenor (ex Globul)
Vivacom
Kroacia Hrvatski Telekom
TELE2 d.o.o, Croatia
Franca Orange France
SFR France
Gjermania Telekom Deutschland
E-Plus Germany
Telefonica O2 Germany
Greqia Cosmote Greece
WIND Hellas
Hungaria Magyar Telekom Plc
Irlanda Telefonica O2 Ireland
Izraeli Orange – Partner Communication Israel
Italia Telecom Italy
Wind Telecomunicazioni Italy
Japonia SoftBank Mobile Corp.
Malajzia Maxis Mobile Services Sdn Bhd
Malta Go Mobile Malta
Kosova Monaco T-com
Mali i Zi Crnogorski Telekom
Pro Monte Montenegro
MTEL Montenegro (RB)
Holanda T-Mobile Netherlands BV
KPN Netherlands
Polonia ERA GSM Poland
Portugalia Sonaecom
Rumania Cosmote Romania
Rusia MegaFon
Vimpelkom
Serbia Telenor Serbia
Telekom Srbija
Vip Mobile
Sllovenia SI.Mobile Slovenia
Tusmobil d.o.o.
Telekom
Sllovakia T-Mobile Slovakia
Spanja Movistar, Spain
Suedia Tele2 AB Sweden
Telenor
Zvicra Orange Communications
Swisscom Switzerland Ltd.
Sunrise Communications AG
Tajlanda Real Future Company Ltd II
True Move
Turqia Turkcell
AVEA Iletisim Hizmetleri A.S.
SHBA T-Mobile USA
Britania e Madhe JV EE Ltd. (ex T-Mobile GBR)
Telefonica UK Limited (ex O2)
Çekia T-Mobile Czech Republic
Telefonica O2 Czech Rep.,a.s.
Danimarka Telenor
Lihtenshtajni Telekom
Norvegjia Telenor
Luksemburgu Tango
Ukraina Kyivstar

Intervali i tarifimit është në 10Kb.

Këshilla se si ta shfrytëzoni në mënyrë të mençur internetin jashtë vendin

Verzioni desktop