Thirrjet ndërkombëtare

Kur të gjendesh në Maqedoni dhe thërret numër jashtë vendit, çmimi i thirrjes varet nga modeli tarifor që shfrytëzon dhe nga zona të cilës i përket shteti:

Rradhitja e shteteve sipas zonave:

Zona 1
Shqipëria, Greqia, Bullgaria, Serbia, Mali i Zi Albania, Greece
Zona 2
Hungaria, Rumania, Turqia, Kosova (Operatori mobil Vala), SHBA, Kanada. Bullgaria, Serbia, Mali i Zi, Hungaria, Rumania, Turqia, Kosova (Operatori mobil Vala), SHBA, Kanada.
Zona 3
Austria, Algjeria, Argjentina, Australia, Bjellorusia, Bosnja dhe Hercegovina, Brazil, Kili, Kina, Kroacia, Qipro, Republika Çeke, Danimarka, Egjipti, Armenia, Finlanda, Franca, Gjeorgjia, Gjermania, Hong Kong, Indi, Irlandë, Izrael, Itali, Japonia, Kazakistani, Kuvajti, Letonia, Lihtenshtajni, Luksemburgu, Malta, Meksika, Moldavia, Zelanda e re, Norvegjia, Polonia, Portugalia, Puerto Rico, Rusia, San Marino, Sllovakia, Sllovenia, Spanja, Suedia, Zvicra, Ukraina.
Zona 4
American Virgin Islands, Angola, Bahamas, Belgjika, Bolivia, Benin, Bangladesh, British Virgin Islands, Brunei, Burkina Faso, Republika e Afrikës Qendrore, Kolumbia, Kongo, Kosta Rika, Republika Dominikane, Ekuador, El Salvador, Estoni, Gabon, Gambia, Gana , United Kingdom, Guam, Guatemala, Guinea, Honduras, Indonezia, Irani, Iraku, Cote d
Zona 5
Anguilla, Antigua dhe Barbuda, Aruba, Azerbajxhani, Barbados, Belize, Bermuda, Bhutan, Botsvana, Burundi, Kamboxhia, Kamerun, Cape Verde, Ishujt Cayman, Çad, Kuba, Xhibuti, Guinea Ekuatoriale, Eritrea, Etiopi, French Polynesia, Grenada, Jamaica, Laos, Lesotho, Mongolia, Namibia, Pakistan, Katar, Ruanda, Saint Kitts dhe Nevis, Senegal, Seychelles, Sierra Leone, Saint Lucia, Saint Pierre dhe Miquelon, Saint Vincent e Grenadinet, Swaziland, Tanzania, Togo, Trinidad dhe Tobago, Vietnam, Zaire.
Zona 6
Afganistani, American Samoa, Antilles, Ascension, Australian, Ishujt Falkland, Fixhi, French Guiana, Greenland, Guinea Bissau, Guyana, Haiti, Liberia, Macau, Ishujt Marshall, Martinique, Mayotte, Montserrat, Myanmar, Nepal, Kaledonia e Re, North Oreja, Palau, Reunion, Saint Helena, Somalia, Suriname, Tonga, Turks Islands, Western Samoa.
Zona 7
Andorra, Ishujt Cook, Diego Garcia, Timori Lindor, Ishujt Faroe, Gibraltar, Islanda, Kiribati, Micronesia, Nauru, Nue, Papa New Guinea, Saint Tome dhe Principe, Ishujt Solomon, Tokelau, Tuvalu, Vanuatu, Wallis dhe Fortuna.
pageArea reserved, leave empty!!!